Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przyszedł czas na mnie, zapraszam do czytania.

Mam na imię Przemysław, mam 17 wiosen na karku, mieszkam w Bradford ale pochodzę i urodziłem się w małym mieście koło Gorzowa Wielkopolskiego. Myślę ze na co dzień jestem skromną osobą, która jest spokojna oraz nie szuka żadnych nie potrzebnych konfliktów bez powodu, która lubi pomagać innym i jest bardzo wrażliwa oraz nie widzi świata po za swoją dziewczyną. Interesuję mnie praca przy samochodach, mam zamiar skończyć właśnie ten kierunek oraz studia. Moim codziennym hobby jest piłka nożna, w dzieciństwie zawsze lubiłem pobiegać za piłką, oraz pokopać w drzwi sąsiadce, i tak zostało do teraz i próbuję zawsze poświęcić wolny czas aby pograć, zawsze moim marzeniem było zostać profesjonalnym piłkarzem, który by reprezentował ojczyznę. Jeśli chodzi o drużyny piłkarskie, za kim jestem to nie kibicuję żadnej drużynie, czy to jest drużyna światowa czy z naszego kraju, myślę ze każdy piłkarz zasługuję na szacunek.

Troszkę na temat naszego forum, trafiłem tutaj z powodu byłego serwera DD2 który tutaj był przez krótki czas jak dobrze pamiętam, spędzałem na nim troszkę czasu i trafiłem tutaj razem z nim. Atmosfera i ludzie i wszystko co tutaj panuję zrobiło na mnie duże wrażenie, spodobała mi się sieć i byłem tutaj z nadzieją ze serwer zostanie już na stałe, a ja będę kontynuować swoją grę, lecz niestety serwer odszedł razem z właścicielem, ale jednak postanowiłem że zostanę na sieci i spróbuję dołączyć do ekipy, jak widać od krótkiego czasu jestem razem z wami, i pracuję mi się przyjemnie oraz bez konfliktowo, w moich planach związanych z katujemy jest aby kontynuować swoją pracę i rozwijać się razem z wami, na przyszłość chciałbym być na jakiś wyższym stanowisku na forum.

Swoją karierę z Counter Strikie'em zacząłem w 2011, 11 września dokładnie gdy przeprowadziłem się na Angielskie rejony, gra całkiem spodobała mi się i przypadła mi do gustu, a nawet przez jakiś okres czasu mnie uzależniła, tak jak teraz nie widzę świata po za ukochaną, to nie widziałem po za grą, wyszedłem z tego sam z siebie, wystarczyła mi silna wola oraz osobą dla której mógłbym się zmienić, i spędzać razem z nią więcej czasu.

Oczywiście Counter Strike, nie jest moją jedyną grą na której spędzam czas, jako wielbiciel piłki nożnej do gustu również wpadła mi FIFA 15' dla której teraz spędzam najwięcej wolnego czasu, spowodowane jest to tym że mój komputer nie jest w stanie do grania, dlatego na czas kiedy nie złoże do końca nowego komputera, będę grać na XBOX'ie. Następna grą w którą czasem gram jest GTA 5, moim zdaniem jest lepszą wersją niż GTA 4, ale jak dla mnie żadna wersja nie przebije GTA San Andreas, jest to gra mojego dzieciństwa dla której spędziłem dużo czasu.

Przejedziemy troszkę do muzyki jakiej słucham. Na co dzień słucham bardziej Hip-Hop'u ale zazwyczaj to co wpadnie mi w ucho, lubię prawie każdy gatunek muzyki, lecz moim faworytem jest zdecydowanie Hip-Hop. Od długiego czasu słucham M&R, ekipa z 360 stopni, wszystko co robią jest zrobione profesjonalnie i na wysokim szczeblu oraz najlepiej wpadła mi do gustu.

Myślę ze to na tyle, mam nadzieję ze zostanę ciepło przywitany.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Steel Banging
  • Właściciel
Opublikowano

Z opóźnieniem ale jest, cześć :)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zamknięte.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.