Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wzbudzić zainteresowanie właściciela/i serwera DD2 ONLY:

Po 1. Friendly Fire włączony na serwerze nie zrobił według mnie kariery, gram na tym serwerze od dawna grało tam wielu ludzi a teraz!? od kiedy ludzie zabijają się na respawnie to słyszę tylko że to jest jego ostatni mecz na tym serwerze. Proszę o rozpatrzenie ponownego wyłączenia FF.

Po 2. Rozgrzewka trwa aż 5 min. Nie wiem co tutaj więcej napisać mi to może nie odpowiadać innym tak ale jako że to ja piszę tego posta to dodam to do negatywnej rzeczy na tym serwerze.

Czekam na odpowiedz i ewentualne zaangażowanie się władz (czyt. administratorów,właścicieli) tego serwera

Pozdrawiam, Janusz.

Opublikowano

Ja także jestem za wyłączeniem FF przeszkadza to nie są rankedy w których jest włączone lecz tam gra 5/5 a nie przykładowo 12/12

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

FF wyłączone, rozgrzewka trwa 5 min, chyba że serwer jest pełny wtedy redukuje się do minuty. Myślę, że można byłoby zmienić tą rozgrzewkę na 1-2 min.. pomyślimy

Po aktualizacji został włączony ff, ale teraz już jest wszystko okej. W razie jakichkolwiek błędów proszę pisać na forum.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Problem rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• Lubię to! 1
  • 8 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.