Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem, wszedłem sobie teraz na CS poprzez STEAM, posiedziałem może 30 sec i zminimalizowało mi CS oraz go wyłączyło, czy wiecie może czym to jest spowodowane?

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie nie, na początku jak za pierwszym razem odpaliłem to było coś ale nie czytałem i zamknąłem to. I teraz jak tylko już wejdę od razu mnie wyrzuca... Nie zdążę nawet team wybrać ;/

Opublikowano

Ostatnio miałem ten sam problem, przeinstalowałem Steama i normalnie śmigało.

Zrobiłem to samo , i dalej ten sam efekt ;/ :(

Opublikowano

Zobaczcie, powinno być ikonka CS ze steamu , a jest zupełnie inna, nigdy tak nie miałem może właśnie czegoś brakuje... Jak była ikonka CS to śmigało pieknie -.-

cs.jpg

Opublikowano

Spróbuj zainstalować jeszcze raz csa. Gdy go uruchomisz powinien wyskoczyć ten sam błąd i wtedy zrób screena tego błędu ;)

Robiłem to 3 razy i nie pokazuje błędu...

Sprawdź spójność plików gry. 

Wszystko jest ok ;/

Opublikowano

Ja mam taką samą ikonkę do cs'a ale mi wszystko ładnie działa, całkowity reinstall steama? 

był 3 razy i nic..

Opublikowano

Ściagnij plik fix.reg i on automatycznie dostosuje ci all ikonki na pulpicie ponadto wyczyść rejestr.

Nie pomoglo

Opublikowano

Mam to samo i rownież nic nie działa... Ale wyrzuca tylko z niektorych serwerów, niestety w tych niektórych jest Only dd2 od katujemy.eu ;(

Opublikowano

Błąd zignoruj i graj dalej w cs'a on się tylko minimalizuje. :)

Próbowałem, to mi się pokaze i wyłączy własnie cs o tym pisze :)

Opublikowano

większość ma ten błąd po prostu nic nie klikaj i wracaj do gry każdy może to zrobić.

gdybym mogl nie pisalbym tego, mowie odpali sie ten blad, zminimalizuje mi cs poczym nic nie robie chce odpalic cs i koniec rozlancza go.....

Opublikowano

Ja na starym kompie mam tak samo ale jak już jestem na serwerze. Jezeli mi minimalizuje to nic nie klikam w tym okienku tylko to olewam i gram dalej a jeśli nie minimalizuje to 2x esc i po problemie.

Pomogło z tym 2x esc. Dziękuję. Na chwilę obecna problem rozwiązany, dziękuję wszystkim za pomoc i chęci :)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Na życzenie

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.