Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do przeczytania

wywiadu z Varaugiem.

P - Pytający (Koczan)

O - Odpowiadający (Varaug)

P: Cześć, czy mogę zrobić z tobą wywiad?

O: Owszem   :)

P: A więc zaczynajmy. Przedstaw się, powiedz nam parę słów o sobie i opisz swój wygląd.

O: A więc mam na imię Paweł urodziłem się jak i mieszkam w Piekarach Śląskich. Moje zainteresowanie to sporty, głównie te zespołowe, dziewczyny, lubie poznawać nowych ludzi, no i oczywiscie wszelkiego rodzaju gry komputerowe. Aktualnie uczęszczam na 3 rok technikum o profilu budowlanym. Co do wygladu to przecietnie powiem skromnie, a jak sie zaraz przekonacie moja skromność przyćmiewa mój blask ;D

P: Dobra składnia zdań, 5+ z Polskiego siadaj. Skoro już Ciebie oceniłem, jak robią to w szkole?

O: HAHA ok no to w tym roku nie jest zbyt ciekawie nauczyciele cisneli ostro no i sa zagrożenie niestety ale na 80% wyjde z tego   :) Raczej jestem lubiany wiec mam lekkie ulgi   :)

P: W sumie, to parę zagrożeń to nic strasznego, miałem "kolegę" w gimnazuj um co miał ich 10, raczej go nie przebiłeś - jak się mylę popraw   :P. Pisałeś, że rajcują Ciebie dziewczyny. Jakie wolisz, brunetki, blondynki czy obojętnie?

O: Do 10 zagrożeń mi daleko na szczescie   :D Co do dziewczyn, zawsze wolalem blondynki lecz ostatnio widuje coraz wiecej naprawde ładnych brunetek   :D oprócz kolorku to najbardziej podobają mi się lokate   :D

P: Jeżeli chodzi o charakter, jaki jest twój ideał? Czy masz swoją drugą połówke, bez której nie możesz żyć? A może planujesz zagadać do jakiejś?

O: Nie ma czegoś takiego jak ideał jak dla mnie każda osoba (nie tylko dziewczyny) jest inna, specyficzna i nie można od nikogo wymagać aby się dostosował do twoich potrzeb. Ale musi być szalona   :D bez tego nie biere   :D Aktulanie mam dziewczyne myśle, że może być to właśnie ta właściwa ale to się okaże z czasem   ;)

P: Skoro masz dziewczynę, to pewnie jakoś strasznie nie wyglądasz. Czy podzieliłbyś się z nami swoim zdjęciem? Czy jednak wolałbyś zachować to dla swojej panny?   :D

O: A proszę bardzo, tak bardziej z wesela  :D

tNh9CEJ.jpg

P: Sexiak  :P Pewnie panny latają za tobą jak dzikie. Jesteś fanem wierności?

O: Jak dzikie może nie ale latają no cóż poradzę. Tak wierność to podstawa   :)

P: Co byś zrobił, gdybyś dowiedział się, że twoja dziewczyna ciebie zdradza?

O: Cieżkie pytanie. No na pewno nie byłbym z nią dłużej, ale nie będe sie szczegółowo wypowiadał na ten temat. Bardzo by mnie zraniła.

P: Widać że jesteś wrażliwy na punkcie wierności, ale nie chciałbyś tak zobaczyć jak to jest z inną?

O: Myśle, że w moim życiu było już dość doświadczeń z innymi   ;)

P: Ciekawa odpowiedź, która pewnie kryje za sobą ciekawe historie   :P. Dobrze zmieńmy już ten temat i przejdźmy dalej. Co sądzisz o sieci?

O: Jest niesamowita. Jedyna w swoim rodzaju. Pierwszy raz w moim życiu tak dobrze czuje się na jakimś forum   :) Były sytuacje także niemiłe ale bez wachania powiem, że jest to najlepsza siec Cs'a   :) Są tu świetni ludzie i doświadczeni w tym co robią   :) każdy znajdzie tu towarzysza, ci co lubią na poważnie i ci co lubią dobrą beke (od tych się roi zaczynając od Play'a)   :D

P: Co prawda to prawda, sieć się wyróżnia na tle innych for. Gdybyś miał do wyboru 3 słowa, to jak byś opisał administracje?

O: Spokój, doświadczenie, rzetelność.

P: Trzy slowa, a jak potrafią docenić. No proszę, gratuluje wam takiej opinii wśród ludu na forum. Teraz przejdziemy do filaru naszej sieci - czyli użytkowników. Czy miałeś jakieś nieprzyjemne sytuacje na forum? Jakieś większe spiny bądź problemy?

O: Jestem raczej człowiekiem który unika takich sytuacji ale jak wiadomo nie zawsze zależy to od nas, no a jak ktoś przegina na całego to nawet ja nie powtrzymam sie od komentarza. Ja osobiście miałem spine z jedna osoba już jakiś czas temu i był to pewnie wiekszości nie znany sejvi. Nie bede się tu rozpisywał z jakiego powodu bo nie warto   ;)

P: I bardzo dobrze - unikajmy spiny szerokimi krokami! Teraz przejdźmy do pozytywnej strony społeczności. Z kim najlepiej dogadujesz się na forum?

O: Nie jest to żadna zagadka dla wiekszości bo wiadomo że z toba Koczanku mój drogi   :D

P: No to już wiemy większość dotyczącą twoich stosunków z ludźmi. Masz jakąś swoją ulubioną zagadkę?

O: ulubiona zagadka mowisz hmmm no to tak: 

Czym się różni Koczan od Księdza ? XD

P: Koczan lepiej gada?   :D

O: Niestety nie trafiłeś   :P

Ksiądz ma bogatsze życie seksualne XD

P: Dobrze powoli zbliżamy się do końcu wywiadu, chyba już jest pora... Zobaczymy, jeszcze się odegram!   :D Tylko was straszyłem, wywiadu ciąg dalszy   ;) Co sądzisz o modernizacjach na sieci? Stawianie nowych serwerów, pomysłach i tym podobnych?

O: Sieć musi iśc do przodu nie cofać się. Nowych serwerów przynajmniej narazie bym nie otwierał ale zrobił coś aby juz istniejące miały wieksze "branie"   :) No i reklama musi być ale tym już sie Dudi zajmuje   :)

P: Uważam tak jak ty, że reklama to podstawa. Wymyśl coś oryginalnego, a nie. Czuję się jakbym pisał wywiad z samym sobą   :(. Ulubiony wokalista? Podaj jego kawałek i powiedz po krótce dlaczego on.

O: haha może dlatego tak dobrze się dogadujemy co ? czytamy sobie w myślach XD

Ulubionych mam dwóch z uwagi na to, że jeden to polak   :D a więc ulubionym wokalistą poslkim jest Piotr Rogucki potrafi z głosem zrobić naprawde wszystko polecam od niego "Piosenke pisaną nocą"

Ulubionym wokalista zagranicznym jest Serj Tankian ma niesamowita barwe głosu polecam "Harakiri" lub

P: Muszę ci powiedzieć, gust muzyczny masz dosyć odrębny i taki bardziej o "sprawach" niż o ćpaniu. Dzięki za ciekawe kawałki, które napewno przypadną do gustu naszym czytelnikom. Będąc przy muzyce - Gang Albanii. Co o nich myślisz? Czy mają przyszłość, czy są tylko zespołem jednego dnia tak jak hit "Ona tańczy dla mnie"?

O: Moim zdaniem maja szanse na dłuższa kariere chociażby dlatego że nie mają jednego chwytliwego kawałku tylko kilka. Muzyka wpada w ucho a tego dla beki sam czasem ich sobie nuce XD Za samym Popkiem nie przepadam ale muzyke dla beki zniose   ;)

P: Czy wg. Ciebie, to że nazywa siebie "POPEK MONSTER" jest słuszne?

O: Niech się nazywa jak chce każdy powinien sam dobrze się czuć ze swoim nickiem pseudonimem itd.   :) No patrzac na jego twarz to zaniedługo bedzie wygladał jak prawdziwy Monster   :P Monster Monster Cookie Monster XD

P: Haha sądzę, że niedługo będzie możliwa ta przemiana ^^ Koniec śmieszków heszków, teraz porozmawiajmy na poważnie. Jak zapewne wiesz, w naszym państwie ostatnio odbyły się wybory prezydenckie. Gdybyś mógł oddać swój głos, na czyje konto by on poszedł?

O: Na nikogo   :D żaden mnie nie przekonał   :)

P: No cóż, aby zmienić Polskę trzeba zmienić rząd - jak to mawia większość polaków - z czym się zgadzam. Duda wygrał wybory, będzie wojna z Rosją?

O: Myśle że nie jest to wykluczona opcja ale nie nastąpi to szybko możemy narazie żyć spokojnie Rosja troche zaczeła się kryć wiec myśle że szybko kolejnego kraju nie zaatakuje bo wtedy już napewno np USA lub inny silny politycznie kraj zareagowałby.

P: Tak jak w trakcie II wś., polska też miała wtedy sojusze a wyszło jak wyszło. Co sądzisz o przyszłości Polski? Czy zostaną tutaj jeszcze jacyś ludzie, czy uciekną za granicę do reszty?

O: nie chodziło mi Koczanie o sojusze tylko ogólne oburzenie narodów na agresje rosji   ;)

no coraz wiecej ludzi ucieka z kraju ale ktoś zostanie na pewno   ;) może sytuacja sie za pare lat poprawi (hahahaXD) zobaczymy pewne jest tylko to że nic nie jest pewne   :)

P: Co prawda to prawda, obiecywano nam drugą Irlandię, ale nie wiem czy chodziło o takie coś, że uciekają tam Polacy   :( No cóż, chyba zbliżamy się do końca wywiadu. Chciałbyś kogoś pozdrowić?

O: Ciebie XD Rodzinkę, Playa, Danio, Dudiego, mordki z JB, mordki z Cod701, i tych z ts'a   :D  aby żyło się lepiej   :)

P: Dziękuję za ten wywiad, bardzo dobrze się z tobą rozmawiało i pod koniec się jakoś rozkręciliśmy   ;) Powodzenia na forum i w dalszych awansach.

O: Dziękuję i pozdrawiam   :)

THE END

• Lubię to! 6
Opublikowano

1. Wywiad jak na pierwszy bardzo dobry]

2. Zmieniłbym kolorek pomarańczowy na inny

3. Dobry przebiek pytań i ciągnięcie jednego w kilku stopniach jednak poruszyłeś za mało tematów dlatego mam lekki niedosyt 

4. Takze miałem spine z sejvim

5. zagadka powaliła mnie na kolana

6. Popek tylko MArichuana

7. 3 fantastyczne słowa określające sieć i pracę administracji

8. Dziękuje za pozdrowionka 

Świetny wywiad leci + :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

A ja dostane + ? XD w sumie to mojego tekstu tam wiecej :P

bardzo ładnie to "ubrałeś" kolorek rzeczywiście troszke po oczach daje :P ale masz + :)

nie poprawiłeś rzeczy ktore ci mowilem ze zle napisalem :P 2 błedy dokładnie ale trudno ;)

Edit : PPFAR krotki ? on robil 8 rzeczy oprocz tego i wywiad trwal jakies 5 godzin XD

• Lubię to! 3
Opublikowano

@@ Varaug 

Bardzo proszę ;) Like dla ciebie.

Koczan mi osobiście nie podobało się :

# Litery : P i O

# Kolor pomarańczowy

Wywiad jest bez tych moich "uwag" jest ogólnie wykonany bardzo dobrze. Mam wrażenie, że zanim zacząłeś wywiad z Varaugiem przeczytałeś parę wywiadów :D

Opublikowano

Kolorki są strasznie oczojebne, wywiad przeprowadzony dobrze z tego, że ciągnąłeś 1 temat w kilku stopniach jak powiedzial Mr_Danio i za to wielki + :>

Opublikowano

Jedyne co mnie denerwuje to kolory, nie pasuje strasznie ten żółty, a z zielonym słabo współgra. Ale tak to spoko, choć jakby było z 3-5 pytań więcej byłoby lepiej :P Pracuj!

Opublikowano

kolory ty się na tym nie znasz kompletnie nie ;d

regulamin tez pomalowałeś ze patrzeć nie moglem xd

dobra robota, ale i tak ci nie dam lajka za te kolory ;d

ps. nie przekonał mnie twój lajk xd

Opublikowano

Nawet Ci wyszło...Może aspekt polityczny odłożyłbym na bok, nie pasuje mi tutaj...Zagadka dobra, sejviego nie trawiłem, Twoje kawałki to nie mój świat..Ogólnie dobry wywiad, ale tego się spodziewałem, bo trzymacie się razem

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nawet Ci wyszło...Może aspekt polityczny odłożyłbym na bok, nie pasuje mi tutaj...Zagadka dobra, sejviego nie trawiłem, Twoje kawałki to nie mój świat..Ogólnie dobry wywiad, ale tego się spodziewałem, bo trzymacie się razem

No trzymamy sie razem bo ktos musi sie nim zajmowac :-P
Opublikowano

O kuwaaaa hahahahahahah zagada MISTRZ! :D A wywiad bardzo dobry ;p

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dzięki za wywiad

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.