Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, każdy pisze mi na U@, że klasy takie jak "Predator" i "Saper" są za dobre, Predator ma niesmiertelność na 3 sekundy, to wystarczy, ma zwinne lub bezlik wbije na 5 i 5 leży, saper, saperowi wystarczy tylko betonowe wbija w 5/6 i 5 lezy, nalegam zmiany...

Predator:
-Zamiast nieśmiertelności to można by dać inną pasywkę.

Saper:

-Zamiast 1/9 na natychmiastowe to można dać też inną pasywkę.

proszę o zmiany klas, to nam się obrywa za tę klasy i bardzo prosimy o zmiany.

Opublikowano

Poadministracji co zmienić bez sens jak dla mnie. Jak już jest taki cod to ktoś tak zrobił, a że nie dajcie rady to już nie opiekunasprawa.

Przeciw.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Predator niech zostanie ;-) musi byc jakas klasa z niesmiertelnoscia chwilowa

A co do sapera to mowilem juz Playowi na samym poczatku zanim zaczal robic ten serwer aby nie dawal klasy z natychniastowym zabiciem wbudowanym.

I teraz powiem: Play a nie mowilem ze tak bedzie ? ;-) saper do zmiany

• Lubię to! 1
Opublikowano

Predator zostaje jak dla mnie, Saper - Tylko miny + int = dmg

• Lubię to! 2
Opublikowano

Skąd ja wiedziałem że będzie płacz ?

Bo z gimbą tak zawsze jest :(

W innym temacie chodziło o to że strzelec wyborowy za dobry i predator tu natomiast teraz chodzi że saper za mocny a w kolejnym co będzie za mocny lekarz ? komandos ?

Czy co jeszcze ?

Opublikowano

Ja od razu mowilem ze klasy z.wbudowanom szansa na matychmiastowe zabicie sa bez sensu i gracze beda sie skarzyc.

Ale Play mnie nie posluchal.

Opublikowano

Wczoraj grałem "przeciwko" saperowi i on ma to śmieszne 1/9 to w jego 50 strzałach z p90 ma szansę zabić gracza 5 razy .

Zmieniłbgym to 1/15 albo usunął :)

Opublikowano

Wczoraj grałem "przeciwko" saperowi i on ma to śmieszne 1/9 to w jego 50 strzałach z p90 ma szansę zabić gracza 5 razy .

Zmieniłbgym to 1/15 albo usunął :)

To tak nie dziala

Nie jest powiedziane ze 1/9 to co 9 strzal tylko 11.(1)%. Zalezy od farta

Opublikowano

Nie rozumiem po co to zmieniać w końcu wiele serwerów ma klasy z 1/x na natychmiastowe zabicie i nikt nie płacze. Problemu nie rozumiem jeżeli komuś przeszkadza 1/9 z tej klasy to niech sam nią gra. Jeżeli chodzi o klasę to 1/9 nie oznacza ze ciągle będzie zabijał, czasem robi to 1/1 a czasem 1/15 i nikt tego nie zmieni. Być może jedyne co będzie można zmienić to klasę na 1/12 nic innego. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Odrzucona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.