Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Piotr
Staż na forum : Bardzo długo
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Wystarczająco
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9
Dlaczego ty? : Pisałem już podanie i znacie mnie dobrze jednak napiszę raz jeszcze. Jestem miły , sympatyczny, wesoły kulturalny nie stwarzających żadnych problemów jak i powodujący kłótnie.. Do czasu gdy nie zaczęły mnie cisnąć parę osób, musicie wybaczyć ale to już i tak dobrze trzymałem swoje nerwy na wodzy, za dużo tego było i czasem już nie ogarnąłem, wiecie jak było. Bardzo chcę pomóc na sieci, potrafię rozpoznać czita od skilla nie mam z tym żadnych problemów. Jeżeli nie potrafiłem sam udzielić danej pomocy, pisałem do kogoś z rangą podobna lub wyżej z zapytaniem czy by mi pomógł, w każdym bądź razie nie zostawiałem i nie olewałem tego jak ktoś potrzebował pomocy. Zawsze dążyłem do tego aby ktoś kto zgłosił się do mnie z problemem nie został z nim do końca, zawsze było to rozwiązane i dana osoba zadowolona.
Byłem już z wami jako UBT dobrze wiecie jak się sprawowałem i ogarniałem, mam nadzieję, że przygarniecie mnie do siebie z powrotem i stworzymy zarąbistą ekipę.

Znajomość AmxBans [0/10] :
10

Znajomość IPB [0/10] : 8-9

1. Minimum 100 postów. +

2. Minimum 20H spędzone na forum. +

3. Minimum 15 dni stażu na forum. -

4. Brak ostrzeżeń na swoim koncie. +

5. Wiek +15 +

6. Znajomość ortografii. +

7. Znajomość skryptu IPB. +

8. Znajomość AmxBans. +

9. Znajomość regulaminów panujących na forum. +

10. Poparcie forumowiczów. (to się dowiem)

11. Aktywność na forum. +

Bezuczuciowa i sprit do was kieruje to, zanim wy byliscie UBT ja juz to dawno mialem i bylem przez dluzszy czas ale byly problemy ze nie wiedzialem czy bede i zrezygnowalem po drugie bezuczuciowa konflikt sorki ale wtedy tak to ty tez nie powinnas miec UBT przypominajac tb spine ""idz odpalencu i nie bede dokanczal bo po co.... ci co sa dluzej niz wy wiedza ze bylem juz na tym stanowisku, a co do spin sorki ale to co bylo to chyba nikt by nie wytrzymal za duzo naciskow juz na mnie bulo ...
Opublikowano

jestem NEUTRALNA ponieważ:

- jesteś konfliktowy (dałeś mi się z takiej strony poznać)
- zacznij od czegoś innego typu (admina, redaktora) a nie chcesz wyższe stanowisko od razu.
- aktywność jest przeciętna (nie podałeś godz ile możesz przesiedzieć na forum)
+ wiek

+ całkiem spoko mordeczka

Opublikowano

Dam Ci szansę, nie zepsuj tego. Małe TAk

+Miły

-Kłótliwy

-Łatwo wyprowadzić z równowagi

+Wiek

+staż

• Właściciel
Opublikowano

Myślę, że można dać Ci szansę.

Podanie przyjęte.

Wyślij mi na PW:

Login:

Hasło:

E-mail:

Równocześnie rekrutacja na UnBan Team zostaje zamknięta.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.