Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uszanowanko. W niektórych krajach zwykli wołać mnie KKashi(Kaszi,Kasia,Wujek Kasia,Kutashi itd.). Wśród rodziny mówią mi Dawid, nie wiem z czym to związane ale to chyba imię. Mam za sobą już 17 wiosen. Co ja tu mogę o sobie powiedzieć, w csa 1.6 grałem 5 lat ale skończyłem kariere, czasami wbijam żeby powspominać. Teraz głównie katuje cs:go (gn4). Jestem typem forumowicza, za nie długo zobaczycie mnie w top online :) (taki ze mnie no life). Przybyłem tu kiedyś z serwerem ale plany się zmieniły i wyszło jak wyszło. Przestałem się bawić już w prowadzenie sieci i wróciłem tutaj po raz drugi, może ktoś pamięta a może nie. To tyle na dziś, więcej dowiecie się w nastepnym odcinku, i tak nie czytacie siurki.

Myśle że zaklimatyzuje się tutaj szybko.

Pis joł.

• Właściciel
Opublikowano

Cześć

Opublikowano

Witam cię mordko, zawsze byłeś i będziesz no life forumowym i mam nadzieję że osiągniesz tutaj bardzo wiele. Jestem ci ogromnie wdzięczny bo dzięki tobie jestem tutaj na tak wysokim stanowisku ponieważ to ty nauczyłeś mnie nie mal wszystkiego Szefie !

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zamknięte.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.