Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[BIG GIVEAWAY] Zgarnij skiny! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem Piotr mam 35 lat Jestem Policjantem mam synka 7 lat "Jana"  żony brak hehe

A tak o mojej pracy TO Pracuje w wydziale Kryminalnym.  GRAM JUZ TU TROCHE TO  NIE PASUJE SIE NIE PRZYWITAĆ.

Pozdrawiam Piotr.

• Lubię to! 1
  • KAT 2
Opublikowano (edytowane)

wyciągniesz mi coś z magaznu? 

dzięki za info @ FUTUBA. ty też uważaj

///Wszystko co kiedykolwiek napisałem/napisze to  farmazony i w internecie jestem wymyśloną postacią

Edytowane przez blaZiczu
Opublikowano (edytowane)

Panowoie ja tu nikgogo nie chce karać czy coś lubie grać w ta gre mam 25 lat doświdczenia  to jakoś tak wyszło że wszedłem do was. MIAŁEM PRZYGODY  NA AC ,BLACKLISTED ITP CHODZI MI TU O URZEDOWANIE na tych portalach.... ALE PO CO TO KOM U WIEDZIEC .

Miałem 7 lat przerwy bo syn mi sie urodził i  nie było tak czasu na granie praca dziecko malutkie i wgl.  

A jesli  chodzi o juz o prawo to jeśli ktoś ma ptoblem taki fest że tak powiem pomoge chętnie doradzę czy coś. 

A i zapomniałem dodać jeśli ktoś mnie wyzywa od psa frajera i podobne zwisa mi to serio znalazł bym takieg0 pana moment w internecie ale po co to mi to :) mam ważniejsze sprawy na głowie niż jakiś pan "no name" z cs :)

Edytowane przez eve.
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Siemanko

Opublikowano

Powitał 

• Właściciel
Opublikowano

Cześć