Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×
Kozonowicz :)

Propozycja - lekkie zwiększenie obrażeń "Platynowych Naboi" do przemyślenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Piszę z propozycją o rozważenie albo chociażby spróbowanie zwiększyć nieco obrażenia dot "Platynowych Naboi" do ok powiedzmy 20 lekkie + obrażeń (ciężko mi dokładnie określić) ale ogólne zwiększenie.

Na wysokich lvl i tak, w moim odczuciu, nieraz to bardzo ciężko trafić przeciwnika jeśli ma już wymaxowane hp. Z każdym sezonem wydaje mi się, że platynki mogły być delikatnie mocniejsze, trochę jak za starych czasów. Kiedyś w przeciwieństwie do "Tytanowych Naboi", "Naboi Pułkownika" lub "Płonących Naboi" za dawnych czasów perk był takim deficytem na który kiedyś praktycznie każdy polował i większość osób zapamiętała to jako coś co dawało jakąś tam przewagę, ale i też możliwość trafienia w kogoś kto jednak miał naprawdę bardzo dużo hp. Obecnie mało już co to daje i perk zazwyczaj jest przepalany /sp /sell. Dlatego rozważyłbym nieco zwiększenie obrażeń do tych 20 lekko + (do przetestowania i ewentualnego dostosowania jakby się to miało w praktyce, chyba że to już było wcześniej sprawdzane i wtedy by się nie przyjęło, to też zrozumiałe) ale na moje nie powinno to zaszkodzić balansowi, zwłaszcza przy wyższych lvl. Dać wtedy nieco więcej mocy, i zobaczyć jak to wpłynie na rozrywkę.

Opublikowano

Spoko opcja, nie wiem czy porywałbym się na aż +20, ale powiedzmy widełki 12-15 albo więcej niż aktualne 9-12