Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem się w tym momencie z wami pożegnać. Niestety, nie mam teraz czasu na nic. Poprawki, operacja. Nie będę miał na pewno czasu ani na siedzenie na serwerach, ani na forum. Wrócę może jak wszystko ogarne w połowię wakacji.

Chciałem podziękować:

@Dudnes Tobie chciałem najbardziej podziękować szczególnie za to, że dałeś mi tą szanse. Jak widzisz nie zmarnowałem jej, lecz już dalej nie mogę tu być.

@Mr_Danio Ty mnie zawsze wspierałeś na duchu, jeśli będziesz tak pracować jak teraz, to naprawdę zajdziesz daleko. Dziękuję Ci jeszcze raz.

Nie będę się rozpisywać, bo zabraknie mi miejsca. Dziękuję jeszcze raz, życzę sukcesów na sieci! Dziękuję!

Chciałbym aby właścicielem serwera był @Play, on na pewno zaprowadzi go bardzo daleko.

Opublikowano

Jaro chlopie 3maj sie powodzenia. Obys pozalatwial wszystko i nie bylo komplikacji z operacja ;-) wracaj jak sie ulozy narazie ;-)

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Trzymaj się, odwiedź nas jeszcze :)

Opublikowano

Trzymaj się mordko byłeś kimś naprawdę fantastyczny i jeżeli będziesz do nas wracał nasze stanowiska stoją dla ciebie otworem ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dziękujemy za wszystko !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.