Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    <Munio>Jak Sie Strzela?:>>
  • SteamID:
    STEAM_0:0:536998884
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    Karabinier
  • Data:
    14.08.2026
  • Mapa:
    DD2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Rowniez nic specjalnego koledze się chyba nudzi, nie bede sie rozpisywał ale ze ten gośc ma admina to jest żart.
  • Admin ONLY DD2
Opublikowano (edytowane)

To jest HIT. https://katujemy.eu/topic/87494-odwolanie-od-bana-jak-sie-strzela-only-dd2/ Koledzy obok siebie co grają i podpowiadają co jeden po drugim piszę o UB i zaraz dogadywali szczegóły i napisał tekst wiadomości" Również nic specjalnego" XDDDDDDD Jutro ocenimy wszystko! Pozdrawiam, koledzy z laptopa XD

RÓWNIEZ NIC SPACJALNEGO XDDDDD hahahhaha nie no dobra :D Jak będzie trzeba to ocenimy mapę wstecz tam pewnie ładnie podpowiadanko szło. Nawet jak i tak tam niby na słuch szło "MOŻEEEE, morze jest głębokie i szerokie" To duzo by opowiadać o zaistniałej sytuacjach. Wali mnie to, czy będzie tu kur*a czysto, czy też nie. Absolutnie, wręcz biorąc. Waliłem tego bana tez z polecenia pewnego pana z administracji, który tez mnie do tego nakłonił, żeby ocenić te owe dema. Wali mnie to absolutnie, przyjrzałem się wam obu i obydwaj się zachowywaliście podobnie. Na wyczekanko jakiegoś typa. Tu sobie posiedźmy chwilkę tam spójrzmy i gó**o jakieś. Jeżeli nie te dwa to następne dema was ukatrupie!!! Koniec kropka. Pilnuj pleców Rycerzu! Pilnuj pleców. Nienawidze cziterów i złamanych krętaczy za 2 złote. Tyle ode mnie. Resztę jutro dema ogarniem z ekipą. Pozdrawiam. 

Nawiązując do tematu, owego pod tekstem => też nic specjalnego. Rozumiecie to chyba co ? XD hahahhaha "RÓWNIEŻ NIC SPECJALNEGO" XD Siedzieli obok siebi i dawali info xD Jaak już wspominałem jestem czuły na takie cholerstwo. Jak nie tutaj wpadniecie to gdzie indziej. Pozdrawiam i idę spać, jutro się oceni. NARA

###

A czy ja powiedzialem tutaj, ze ty mnie nakloniles, czy cos. Zreszta razem ustalalismy decyzje i byla gadka ; dawaj mu pova pod koniec i sie wszystko jeszcze raz przeanalizuje. Z kulturą to i tak cenzuruje słowa, a nikogo nie obrazam. Ogarnij sie.

###

UB tutaj. Czasem tam się dziwnie gość kręci będąc w CT od respa CT i chodzi na shifcie od zaczęcia rundy przez chwilę od reklam i czasem dziwnie zatrzymuję, ale tak to póki co czysto tu jest. Oglądałem parę demek poprzednich. 

Oprócz tych twoich czerwonych wargodów, nie wstawionych gdzieś ss'ów jest narazie czysto.

Edytowane przez Karabinier
FUTUBA.   (edytowane)

Rozpiska do 24h (tyczy się to również tego bana) i nie życzę sobie tekstów typu " administrator mnie nakłonił do nadania bana" ponieważ takiej sytuacji nie było + ostatni raz upominam o zachowaniu kultury w dziale odwołań.

Edytowane przez FUTUBA.
  • Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.