Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
zajacn42

Odwołanie od bana - <Lee>Jak Sie Strzela?:> | ONLY DD2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    <Lee>Jak Sie Strzela?:>
  • SteamID:
    STEAM_0 : 1 : 195783540
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    Karabinier
  • Data: 14.08.2026
  • Mapa:
    de_dust2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Wszedłem na serwer gdzie nie grałem na nim kilka lat jeszcze mi bardzo słabo szło i dostalem bana nwm za co jeszcze jak sobie svipa kupilem na nastepna mape xD.
Edytowane przez zajacn42
  • Admin ONLY DD2
Opublikowano (edytowane)

Okej. Narazie na budowie jestem, potem dodam rozpis w edicie gagatki. 

A wy też co kurde mać @ubteam też co rozpiszcie, bo jedynie co to Futuba tu robi robotę, a reszta zlizuję śmietankę. Lenie. Nie jestem do końca przekonany, czy tu bedzie na tyle akcji, żeby szło tu dojechać, ale chłopaki grają ze sobą, mają podobne nicki. Możecie se porównać i walą info sobie. Chyba siedzą nawet koło siebie z laptopami i grają i se podpowiadają. Nie toleruję czegoś takiego i będę was ścigał za to. Jeden wchodził z was na specta jak szedł do kibla czy coś, a drugi se sprawdzał, obczajał miejscówki gdzie kto co i jak jest. No daj spokój... patrzyłem parenaście minut na to. A jeden to chyba okulary przeciwsłoneczne ubiera, bo widzi chłop na fleszu. Chyba, że po omacku chodzi po ciemku jak prąd wybije to chodzi na czuja jak niewidomy i stąd tak ma wczutę na tych granatach. Tak, czy inaczej sie to zweryfikuje. Pozdro

### UB tutaj

Edytowane przez Karabinier
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.