Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak już zapewne kilkoro z Was mnie zna, a większośc może kojarzy, gram tu od niedawna, może od nieco ponad miesiąca.

Coś o mnie hmm... Mam na imię Bartek, z Krakowa, 23 lata wybiją w sierpniu (zapraszam oczywiiście na popijawę), ogólnie to interesowania to chopoki dyskoteki i takie tam... a tak serio to głównie sport, biceps klata plecy nogi i tak dalej ^^, do tego dochodzi siatkówka oraz boks.

Ogólnie miano mam niezrównoważonego oraz zabawnego idioty jak czasami słucha się na serwie na mój temat, jak niektóre osóbki, między innymi kobietki zauważyły, że jestem uparty i złośliwy, ale przywykniecie z czasem :D

To tyle w sumie na mój temat no, na zlocie się poznamy więc do zobaczonka wszystkim tym którzy tam się pojawią.

Ps. Będę jechał z Krakowa, jak ktoś chętny do zagarnięcia to pisać :)

• Właściciel
Opublikowano

Witam

Opublikowano

Dobry masz zapłon, współczuję dziewczynie. Siema xd

Jak pisałem, nie mam dziewczyny, zostawiłem dla csa! :D

Opublikowano

A moze ona o tym nie wie, i mysli ze masz ciche dni? XD

haha wie wie :D niech spier**** :D sama do tego doprowadziła :D no to jak się już w większości przywitaliśmy, to do zobaczenia na chlaniu :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.