Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przywrócenie Klasy Morderca do Stanu takiego jaki był od momentu spłakania się nie idze tą klasą grać grają nią z 2 /3 osoby 

zabranie jej 10 punktów niewidzialności to bardzo duża przesada klasa jest nie użyteczna a jest klasa S premium która chyba powinna  

mieć trochę przywilejów

obecnie zabranie jej Ak zwiększenie widoczności i wcześniej zabrnie rakiety powoduje ze jest to ledwo klasa Premium  

I nadal uważam że jeżeli Morderca dostał tak mocnego degrada

Komandoś też w końcu powinien mieć zabrane 1/1 z awp i zmienione na minimum 1/2

• Haha 7
  • Wow 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Przypomne ze komandos ma 1/1 z noza to raz 2 Komandor nic nie ma procz awp 1/1 a morderca ma niewidke na kucaku +4dmg z m4 oraz rakiete jest to wystarczajaco na klase sp

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Dobrze wykorzystane atuty tej klasy dają aktualnie wystarczająco dużą przewagę by pozostałą jako SP. 
To że grają nią aktualnie 2/3 osoby jak twierdzisz (mimo iż widziałem więcej) zbyt wiele nie oznacza, każda klasa ma swój moment raz szybciej raz później. Przypomnę że przez kilka ładnych miesięcy bez nerfow tej klasy grałem nią tylko ja. 

na dzień dzisiejszy nie zamierzamy jej usprawniać, wygląda okej względem pozostałych SP.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.