Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja, mam propozycję, żeby zwiększyć ilość botów na serwerze.

Obecnie przez 24h jest 8 botów, co znacząco odpycha ludzi od gry na tym serwerze.

Jakby dodać kolejne 4, to myślę że skuecznie pozbędziecie się wszystkich graczy.

Tak na serio , to przez te dziwne zmiany na serwerze coraz mniej ludzi gra... nawet w godzinach popołudniowych jak jest ludzi tyle ile botów, słyszę narzekanie na to.. a po chwili widzę ich na innych serwach. Z resztą sam tak robię. Rozumiem w nocy, ale cały czas po 8 ? Komend głosowych nie ma, jakaś poj**na rozgrzewka, której nikt nie lubi. Zmieńcie nazwe z CLASSIC na botownia.

Pozdrawiam

• Opiekun CS 1.6 CLASSIC
Opublikowano (edytowane)

Jest okres letnio-wakacyjny. Znaczący spadek liczby graczy zauważalny jest nie tylko na Classicu. Zawsze tak było i zawsze tak będzie. To normalne, że ludzie wolą spędzać czas nad wodą lub ze znajomymi, rodziną czy dziećmi, na słoneczku.

Spadek liczby graczy jest zauważalny już od jakiegoś czasu, odkąd zrobiło się cieplej. Wieczorami nic się nie zmienia – serwer zapełnia się do maksimum, przez co wiecznie trzeba wyrzucać kogoś ze specta.

Za dodaniem większej liczby botów na serwerze odpowiada @ fr0zen Jest to jak najbardziej trafna decyzja.

Jeśli większej liczbie osób się to nie podoba, zapraszam do wypowiedzi. Zawsze można to zmienić.

Zresztą mentalność graczy na tym serwerze jest taka, że nikt nie potrafi zapytać ani napisać posta na forum, tylko wiecznie narzekać i plotkować, jak bardzo serwer się wam nie podoba.

Edytowane przez DOPE
  • Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Co do rozgrzewki to popieram, nic nie wnosi do rozgrywki żadnych bonusów na start a jest irytująca. Osobiście nie mam nic do botów ale zwiększenie ich ilości raczej nie przyciągnie graczy. Granie z botem to żadna przyjemność.

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Serwer jest git ale Ja bym wgl te boty zlikwidował po co to ? nabijać sobie fragi statystyki na botach.

Edytowane przez `sHiz.
  • Lubię to! 1
Opublikowano

To dojdźmy do konsesusu .  Dope masz rację , że dużo ludzi ma urlopy.  Naprawdę lubię ten serwer ( inaczej bym nie pisal )  Jesteś tutaj gospodarzem,  to tylko taka mała uwaga, ogarniesz to.  !

• Lubię to! 1
Opublikowano

również uważam, że ta rozgrzewka jest zbędna