Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Propozycja zmiany broni w Klasie Duch

z Mac 

na Mp5 

Ale żeby nie było za łatwo zrobić mu możliwość jednego przenikania przez ścianę  

Efekt myślę ze więcej ososb skusi sie grania tą klasą 

broń mocno odstrasza mały dmg bardzo słaba na daleko. 

Opublikowano

Mp5 rowniez nie jest wybitna na dalekie zwarcie z przeciwnikiem.
Wydaje mi się,że wiekszy pożytek jest z mac + dwa duchy nizeli to co zaproponowałeś.
Moze niewidke z kosy dac na mac10 ( obecnie na kosie jest 80/255 > 110/255) taki "płaszcz partyzanta".

• Inwestor
Opublikowano

Z racji że to umiejętność klasy a nie perk, zostawiłbym bez dwóch zdań 2x przenikanie przez ścianę bo to by zepsuło totalnie tą klasę, MAC to prawda że to meh, ale mp5 na moje jest dość mocna, mp5 można powiedzieć zalicza się już do jednych z mocniejszych broni na blisko i przy dobrych wiatrach da się nią dobrze trafić przeciwnika nawet z 15–20 metrów, a tym bardziej po dodaniu jakiegoś dmg, gdzie raczej do danej klasy wypadało by dać, więc mp5 mógłby wprowadzić tutaj lekkie zamieszanie. Dodałbym raczej coś na zasadzie broni grabieżcy (nie pamiętam jak się ta broń nazywała), albo jakaś broń UMP z optymalnym DMG bo na moje na ten nieco mniejszy rozrzut. Te bronie z racji, że jednak dana klasa ma tą umiejętność jakim jest 2x przenikanie i przy dobrych wiatrach mozna dobrze wykorzystać ta umiejętność, szczególnie na mapach gdzie obiekty są dość blisko siebie, lub wiadomo skąd mogą najczęściej wybiec przeciwnicy. Do rozważenia jeszcze.

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Nie bez powodu zostało zmienione mp5 na mac, mimo wszystko mp5 jest bardzo mocna bronią na COD przez jej mały rozrzut podczas biegu oraz szybkość strzelania. 

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.