Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobrze sie kryje ze swoim wh, bardzo dobre anty ss'y. xd

Dobrze gra (o ile nie czituje :P)i da się z nim pogadać. Zawsze pozostaje spokojny i dostaje warny z dupy :D Kozioł ofiarny Katujemy.eu.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przyjemna mordka ktorej czepia sie pare osob bez sensu ;-) doswiadczony gracz cs ktory moglby dawac lekcje skilla odplatnie (mnie by sie przydalo XD) :-D

Jestem na Tak ;-)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Co tu pisać, płodzi byki małe które będą też płakali jak on, grali na wh, kupowali felgi brzydkie ?

Spoko ziomek, da się z nim pośmiać, porozmawiać gdy nie płacze.

Nie chciał mi oddać opla!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Co tu pisać, płodzi byki małe które będą też płakali jak on, grali na wh, kupowali felgi brzydkie ?

Spoko ziomek, da się z nim pośmiać, porozmawiać gdy nie płacze.

Nie chciał mi oddać opla!

A płodze bedzie już we wrześniu mały byczek :D

Tobie oddać opla, tą maszyne co miała 290 koni i żebyś się zabił po wrzuceniu pierwszego biegu? :D przestań nie chciałem mieć Ciebie na sumieniu xD  poza tym, mówiłem, że Tobie sprzedam ulgowo za 11 tyś nie chciałeś bo szukałeś samochodu do 2 tysiecy, troszkę Tobie zabrakło :D

• Legenda
Opublikowano

Spoko ziomek, da się z nim normalnie pogadać. Dobrze gra, przez co oskarżają go o czity. Małe byczki będą miały czym jeździć. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jedyne co potrafi to cheatować i wywalać niewinnych czerwonych ze stanowiska do tego stopnia, że sami usuwają sobie konto!

Do tego zero poczucia jakiegokolwiek humoru.

No i ma rangę dla pokazu ^^

Tyle w temacie :D

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.