Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×
Problem został rozwiązany przez ramzi_, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

chciałbym zaproponować nową klasę inspirując się perkiem pasożyt. klasa z ump 25% szybkostrzelności oraz umiejętność pasożyt taka jak perk tylko zabieranie hp w zależnosci od inteligencji oraz uzupełnianie magazynku po fragu.

+5 DMG z UMP , + 25% szybkostrzelności, magazynek po fragu, umiejętność pasożyt (Stojąc blisko wroga - 300 jednostek - kradniesz mu hp zależnie od ilości inteligencji co sekundę) np. 0 inteligencji to 5hp a 100 inteligencji to 50 hp.

Edytowane przez THEO
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Kradzież HP zależne od inta byłoby w ciul zbyt OP, na małych mapach klasa wymiatałaby połowę teamu ;D

• Lubię to! 1
Opublikowano

to tylko przykład aby wiedziec o co chodzi dlatego mozna to zbalansowac. druga sprawa to dziala tylko jak naprawde jestes blisko wroga ale dobry balans i bedzie ok

Opublikowano
10 godzin temu, Scheeroy napisał(a):

Kradzież HP zależne od inta byłoby w ciul zbyt OP, na małych mapach klasa wymiatałaby połowę teamu ;D

Dokładnie . Na mniejszych mapach gdzie skupisko przeciwników jest spore można stać w miejscu i odbierać hp nic nie robiąc jak i w tym czasie uzupełniać swoje. Do tego magazynek za zabójstwo też jest to nie do przyjęcia. Ewentualnie 1/2/3 jeśli chodzi o magazynek a to wysysanie HP jeśli już to bym widział tak:

0 inty wysysa 2 hp/ sex

Każde 5 inty = +1 dodatkowego wysysania. 

To co podałeś 50 HP / 1 sekundę  to absurd bo wpadasz w grupę i co chwila masz full HP i jesteś nie do zabicia+ magazynek i lecisz jak czołg.

Opublikowano

prosze nastepnym razem abys czytał ze zrozumieniem bo ewidentnie masz z tym problem... to był przykład jak ma to działać a nie faktyczne zabieranie hp

a po drugie ten perk dziala tylko z bliskiej odległosci takze stanie nic nie da bo dziala tylko jak ktos jest bardzo blisko

Opublikowano

Tylko , że jest różnica między perkiem a klasą gdy masz tą umiejętność wbudowana przez całą rundę więc poruszając się, będąc blisko, nie robiąc nic odbierasz komuś hp. Uwierz mi , że przy wyższym lvl jest to dość silna umiejętność. Jedynie taka klasa ma prawo bytu by nie zaburzać balansu przy widełkach które podałem. Oczywiście można je modyfikować w momencie sezonu tylko znów może ktoś się złościć, że dlaczego jego klasa jest zmieniana jeśli za nią zapłacił bo raczej nie może to być klasa podstawowa. 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Naprawdę wszystko rozumiem ale są klasy którymi nikt nie gra bo nie dają rady szczególnie jak już są lvl 100+ dlatego dałem propozycje poprawienia grabieżcy lub zrobienia nowej klasy. Taki grabieżca gdy staje na przeciwko kogoś 100 + to czasem brakuje magazynku aby go zabić i dlatego takimi klasami nikt nie gra a ja podjąłem sie tego wyzwania i widzę w czym problem a szkoda jest kiedy widać że każdy zawsze gra tym samym. Są klasy przesadzone nie tylko premium dlatego chciałbym zbalansowania tego wszystkiego aby każda klasa dlawala frajdę z gry. Dlatego czy to upgrade grabiezcy czy nowa klasa podobna myślę że jest to dobry kierunek ale decyzja pozostaje po stronie rządzących. Pozdrawiam

• Admin COD 301
Opublikowano

Osobiście wolałbym zrobić małego reworka grabieżcy niżeli wprowadzać taka klasę można rzec jak wampir. Przy takiej klasie masa czasu na odpowiedni balans i nie ma pewności że  balans= da się grać.

Taka klasa też z automatu ujawnia innych graczy którzy np są w ct i pilnują bsa. Bo zgaduje że odgłos zadanego dmg by był w połączeniu na 300 jednostek daje nam efekt taki że biegniesz i wiesz kogo się spodziewać.

Opublikowano

Też racja. W takim razie jeśli mogę prosić o faktyczną zmianę czy też delikatne ulepszenie grabieżcy. Będę wdzięczny.

• Admin COD 301
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Grabieżca : 1/4 na kradziez perku, 1/2 na magazynek, 15% szybkostrzelnosci, +4 dmg z UMP, modul x3 na runde. On i tak ma duzo rzeczy dodanych jedynie moja propozycja jest 15% > 25% szybkostrzelnosci i to tyle.

Opublikowano

Z racji że już osoby mają 200+ proponowałbym zrobić temat z propozycjami buffów/nerfów klas

Z tego co widzę skryto też nikt nie gra przez zabranie mi jednego tp a fajna klasa to była. Myśle że takich balansów klas znalazło by się więcej przez wgląd że mnie trochę nie było mielibyście pole do dyskusji i ewentualnym usprawnieniem balansu

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano (edytowane)

Propozycja pasożyta odrzucona zamiast tego Grabieżcy zostanie powiększona szybkostrzelność do 20%

Edytowane przez kolin
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.