Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanderko!

Mam propozycję aczkolwiek :

# Jak zauważyliśmy, na koniec każdej mapy jest wynik najlepszych 3-ech graczy na mapie możnaby zrobić jakiś bonusik dla 1 osoby która wygra mapę, że na następną mapę dostanie np na start dodatkowy bonus w postaci broni/kasy oraz druga propozycja, proponuję wprowadzić coś takiego innego, tzn. Zrobić ogólnie ranking miesięczny, i dla pierwszych 3 osób znajdujących się na 3/2/1 miejscu nagrody :)

*3 miejsce np : Vip 1 tydzień

*2 miejsce np: Vip 2 tygodnie

*1 miejsce np : Vip na miesiąc

Można zastapić innymi nagrodami, tj. jakieś fundusze w sklepiku itd :)

Wypowiadajcie się co o tym myślicie.

Opublikowano

jestem jak najbardziej za tym, konkursów i innych rzeczy jest mało aczkolwiek na forum wolałabym jakiś konkurs (karaoke) czy coś + do tego nagrody :) można by było pomyśleć, mało organizacji jest a przydałoby się więcej by zachęcić bardziej graczy do nas ogólnie propozycja VIP dla każdego na określony czas by przyciągnąć ludzi do siebie i na serwer nauczyli by się na vip grać później pewnie zmuszeni by byli zakupić go hehe.

Opublikowano

Co miesiąc reset ranku i konkurs :D Jestem za! 3 najlepszych nagrody i gitara. Wielkie TAK :D

PS. W końcu Vipa bd miał na cały miesiąc za darmo :P

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na Tak ale uważam, że taki okres VIP'a jest zbyt duży. Proponowałbym :

1 M -> VIP 30 dni

2 M -> 10 PLN w sklepiku

3 M -> 5 PLN w sklepiku

Opublikowano

Jestem na Tak ale uważam, że taki okres VIP'a jest zbyt duży. Proponowałbym :

1 M -> VIP 30 dni

2 M -> 10 PLN w sklepiku

3 M -> 5 PLN w sklepiku

Myślę, że opcja spieniężenia nagród będzie nieodpowiednia, wg. mnie oczywiście. Nie wiem co na to Dudii :) myślę, że nagrody w postaci Vipów będą odpowiednie.

Opublikowano

Ja mam takie coś, pierwsze miejsce na mapie - darmowy vip na cala nastepna mape. Miesieczne konkursy - 1 Miejsce Vip miesiąć, 2 miejsce vip 14 dni i 3 miejsce 5 zł w PLN w sklepiku

Opublikowano

1. Nie

2. Co do wprowadzenia vipów jestem na Tak co miesiąc. Lecz kiedyś sam to proponowałem i nie przeszło. 

Opublikowano

Jestem na tak ale wolałbym żeby nagrody otrzymywali najbardziej aktywni gracze na serwerze byłoby sprawiedliwiej, ponieważ nie każdy ma skila a nagroda za to, że gra się dużo na danym serwie - bardzo miła niespodzianka :)

Opublikowano

Pomysly dobre moze cos z tego byc. Osobiscie jestem za tym aby nagroda byla dla najaktywniejszego gracza nad wysokoscia nagrody pomysli sie na koncu. Tylko kto by to sprawdzal ? Danio juz ma za duzo na glowie nie moze robic wszystkiego. Little tez juz chyba nic nie zmiesci w swoich planach nie mowiac o Playu ktory ciagle "bawi" sie serwerami a ja mu ciagle dokladam roboty :-P pozdrawiam Playa :-D

Opublikowano

No wszyscy są na TAK jak widzę, więc propozycja zostanie raczej przyjęta :) Ja w sumie mógłbym się tym zająć, ale musiałoby to wejść od nowego miesiąca. Czerwiec już tuż tuż. Pogadałbym z Danio udzieliłbym mi niezbędnych informacji jak to on sam liczy, żeby się nie pomylić i ja bym liczył tak samo aktywność graczy :D To jakie nagrody proponujecie?

1. VIP na cały miesiąc (tylko VIP)

2. VIP 15 dni (albo 10 zł w PLN)

3. VIP 7 dni (albo 5zł w PLN)

Opublikowano

uważam ze vip na cały miesiac to za duzo. jesli ktos bez vipa dal rade byc pierwszy to z vipem bedzie tym bardziej na dd2 np.

a jak mial juz vipa to nie bedzie musial kupowac juz wgl..

Opublikowano

Nagrody za najbardziej aktywnych adminów zostały wprowadzone na początku Maja i już w tym miesiącu pierwsze osoby takowe nagrody otrzymają  co do nagród za najbardziej aktywnych graczy miesiąca pomyślę nad wprowadzeniem.

Opublikowano

Opcja wplnów odpada jak już to vipy na jakąś skromną długość czasu.

Opublikowano

Ja jestem za tym bo nie chce żeby się babcia darła,że jej kasę z tel biorę na głupoty hahaha :D

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Może niekoniecznie najlepszy gracz miesiąca l, ale będę organizował cześciej konkursy typu: top15, najlepsze staty etc.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.