Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od resetu gram klasą grabieżca, jestem jedyną osobą która nią gra bo nie jest to łatwa klasa. Wbiłem od tamtej pory 150 lvl i chciałbym zaproponować małą zmianę: zabranie perku 1/4 nie działa za dobrze nieraz nie daje perku a nieraz daje 2 na raz podmieniając ten pierwszy więc moja propozycja jest taka aby zabrać tę umiejętność a w zamian zmienić szybkostrzelność z 15% na 25%. Jest to broń dobra tylko na bliskie odległości ale niestety i tak jest bardzo wolna więc takie mp5 zjada tę broń. Wiec tak zmiana zdolności zabrania perku (która i tak działa tak sobie) na rzecz szybkostrzelności z 15% na 25% była by dobrym rozwiązaniem. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie lepiej jeśli gracz sam by decydował o zabraniu perka?

Zabierzesz perk za chwilę znów to ty masz do wyboru jak przy zmysł złodzieja tak/nie 

Wchodzi ci to 1/4 i musisz potwierdzić.

Oraz zbufowac z 15 na 20% szybkostrzelność 

Opublikowano

tak to ja decyduje o tym czy chce dany perk ale jest cos nie tak poniewaz bardzo czesto jak wybieram zabieranie perka to pokazuje ze juz nie moge tego zrobic a nieraz jak zabije gracza to nagle dostaje 2 perki i podmienia mi perk ktory mialem zabrac niewiadomo skąd. Dlatego ta umiejetnośc jest bez sensu juz lepiej dac te 25 % szybkostrzelonsoci bo ump ogolnie odstaje od innych broni szczegolnie przy wyzszych lvl