Skocz do zawartości
Nadzieja dla Przemka ×
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Kozonowicz :)

Powrót do klasycznego perku - "Rosyjska Ruletka" - ale w nieco innej formie.

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Nie wiem czemu ale mam ogromną nostalgię do perku "Rosyjskiej Ruletki" o którym ostatnio mówiliśmy, jak i stara gwardia na pewno doskonale zna ten perk, który finalnie okazał się zbyt OP i został usunięty, a co by na to gdyby go tak przywrócić ale w nieco innej formie? Przykładowo aktywujemy go tak jak w przypadku "Mocnej Furii" gdzie wyświetlałby się pasek z użyciem na 5-7 sekund Deagle z klasycznym efektem 5/6 albo 6/7 (nie pamiętam dokładnie ile było ale coś powyżej tych 80% szans) szans na trafienie przeciwnika, albo jakieś jednorazowe użycie z nieco dłuższym czasem? Jeśli chodziło by o krótki czas działania, lub taki jednorazowy z nieco dłuższym czasem, na moje, to nie powinno jakoś mocno zaburzyć balansu.
Ewentualnie jakie byście mogli polecić inne alternatywy/warianty takiego perku, tj umiejętności na tej podobie? Wiem że mamy "mocną furię" i "epickiego deagla" ale można by rzec, że to byłby jako taki złoty Deagle, chyba że zamiast epickiego deagla zastąpić na taki perk.

Zwykła luźna propozycja, prośba bez mocnego hejtu, dajcie znać co o tym myślicie, czy to ma wgl dzisiaj już jakikolwiek sens, no i ty @ doz.  🦘

• Lubię to! 1
Opublikowano

Fajny by był ten perk jeśli miałbyś;

1. Model Revolweru jak go zdobywasz (sa fajne na gb)
2. Szanse 1/3 na to ze zginiesz po trafieniu przeciwnika i 1/1 na zabicie z deagla po aktywacji, która trwa 5sekund. [Wiadomy pasek by się wyświetłał jak przy betonie]
(w tyle czasu wystrzelasz 7 naboi na spokojnie bez duszenia LPM) I po użyciu perku do końca rundy efekt 1/x nie działa. Wiesz coś jak rakiety (2 na runde) no to tutaj na rundę taki perk. 
:KappaW: 

Dużo perków zawsze fajna sprawa, szczególnie tych ciekawych. Wiadomo ze muszą być zapchaj dziury coś jak np: jakas tam nazwa nie pamietam -  20% więcej zadajesz typowi co trzyma AWP/Scout, mógł oby być np 40% , chociaż był by użyteczny.  :jasperfajeczka:

• KAT 1