Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam propozycję pt "Broń Tygodnia". Ma być to wydarzenie co tygodniowe które zachęci graczy do grania i zdobywania nagród cotygodniowych. System ma polegać na tym że co tydzień losuje się dowolną broń np AK, a gracze zdobywają punkty za fragi itp ma to wzbudzić lekką rywalizację oraz aktywność na serwerze. Punktacja wygladałaby następującą : +1pkt za kilka, +2pkt za hedashota i +2pkt za entry killa,oraz może działac system cluchów działajcych tak 1v1 +2pkt, 1v2 +3pkt, 1v3 +5pkt, 1v4 +7pkt, 1v5 +10pkt. Wszystko było by zliczane w cotygodniowym rankingu top 10. Dostępne komendy byłyby to /GUI, /btw czyli komendy odpowiadające za informację o broni i rankingu oraz /btw_top czyli ranking top 10 tygodnia. System ma na celu zwiększenie zainteresowania serwerem i aktywnościa na nim. Wszystkie pluginy są gotowe już przeze mnie a więc nie powinna być problemów.

Edytowane przez A9W
  • Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Wow 1
Opublikowano

Brzmi ciekawie i może się sprawdzi, lecz z drugiej strony wiadomo że "meta" jest AK, M4 z gumą bądź bez i Awp.

Jak bronią tygodnia będzie np UMP to czy ktoś tym będzie grał hm wydaje mi się że nie.

Można było by wprowadzić na próbę i zobaczyć czy się sprawdzi ;] 

• Uwielbiam 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Pomysł sam w sobie ciekawy ale bardzo trudny do realizacji. Dlatego na ten moment odrzucam

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.