Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję zmniejszenie ilość bizonów do 2 sztuk bo na tą chwilę nie da się grać na serwerze. Bo na tą chwilę jest nieograniczona możliwość jej zakupienia  

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Idźmy za ciosem i może każdą broń ograniczmy do 2 sztuk bo jest inaczej niegrywalnie, bez sensu tak samo ostatnio admini robili tylko, że z mp5, a co mają zrobić gracze, którzy wchodzą na serwer i nie mają vipa samym glockiem grać? Limit powinien być tylko i wyłącznie na awp, który jest wprowadzony i tyle w temacie. Na nie

Edytowane przez mooncap
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jako gracz pp-bizon mogę śmiało powiedzieć że to nie jest jakoś mocno niegrywalna  broń jest dużo broni które je kontrują, ja rozumiem że trudniej się ucieka na doublejump jak leci full auto z bizona niż z ak ale bez przesady to nie negev ja na nie 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Moim zdaniem ograniczenie pmów do 2 sztuk jest totalnie złym pomysłem, ponieważ psuło by to ekonomie na serwerze, która i tak jest ułatwiona dla vipów. Pm jest jedna z podstawowych broni żeby budować sobie ekonomie (tak działa counter strike)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jako gracz pp-bizona, uważam ze za cenę 1350$, to zadawanie 10 obrażeń w 1 pocisku jest całkiem dobrze wywarzoną ofertą za tę broń. Wydaje mi się że AK które może headshotem zabić na strzał jest troszeczke lepszą bronią. powiedziałbym że zuesy są bardziej op, można by się temu przyjrzeć. Na Nie