Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję przedłużyć czas, po którym plugin wyrzuca gracza za bycie AFK. Wystarczy zginąć na początku rundy (na dd2 o to łatwo), która może się przedłużyć nawet do 2,5 minuty i mimo bycia przy komputerze jest się przerzucanym do obserwatorów.

Druga propozycja: zakończenie meczu przy 12. wygranej jednej z drużyn. Szybciej będzie drop (dla którego część graczy gra) oraz może nieco zmotywuje graczy do wysiłku (tak naprawdę liczy się tylko hajs ze skinów, ale każdy argument spoko).

Pozdrawiam,

Chomik

Opublikowano

afk - jestem na tak, ponieważ to strasznie denerwuje

rundy - moim zdaniem jest dobrze jak jest, ale nie robi mi to żadnej różnicy

• Właściciel
Opublikowano

Czym więcej rund i więcej graczy tym większy drop, prosta filozofia. Jeżeli zmniejszymy rundy do końca mapy będzie mniejszy drop. Jednakże głównie zależy to od Valve, oni decydują o dropie nie serwerze, ale tak jak wspomniałem wcześniej ilość rund i ilość graczy ma wpływ na drop w znacznym stopniu. Jeżeli chodzi o afk kick, jest prawidłowo ustawiony, gdy gracz jest nieaktywny po co ma komuś oddawać fragi? a wejście ze spect do drużyny to nie wysiłek.

• Właściciel
Opublikowano
propozycjaodrzucona.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.