Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taka propozycje zeby male mapy byly grane z uwzglednieniem liczby graczy np. male mapy mozemy grac jezeli na serwerze jest ponizej 15 graczy bo w tym momencie przy stanie 26 graczy lub wiecej grane sa male mapy typu pool day lub inne co powoduje chaos i zamieszanie  licze na wasze odpowiedzi co sadzicie

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Mapy są dostosowane pod ilość graczy, większy pool day został dodany do puli dużych map na prośbę graczy - specjalnie zostały na niej zrobione respy. Dodatkowo mapa jest większą wersją pool daya, dlatego ją wrzuciliśmy do map dużych. 

Na serwerze cod mod ciężko o brak chaosu, dużo umiejętności duża ilość kondycji, jednym słowem jest to serwer o dynamicznym charakterze rozgrywki.

Tak jak wspomniałem na początku, mapy są posegregowane w puli pod ilość graczy.

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Propozycja spoko tylko pytanie czy wliczamy w to boty?
jeśli nie to bez sensu jeśli tak to spoko pod warunkiem jeśli będzie 5-8 graczy. 

Z mojej strony dodam, że powinna być jakaś blokada na rtv bo po zmianie mapy ludzie są niesamowicie źli o dana mape którą wybierają co jest moim zdaniem dziwne.
Propozycja taka, żeby dodać blokadę na rtv do momentu np. losowania nagrody lub 5 minut mapy.

@edit. i jeszcze bym wywalił małego poola i zostawił tego dużego + przy 0:30 możliwość zabicia automatycznie botów bo nie oszukujmy się trzeba czekać na tzn. kamperów co przemyślą to, żeby wykonać cele mapy

Edytowane przez Pedro
  • Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

ok wredny ale gralismy dzisiaj pool day a na serwie bylo graczy ok 27 (wliczajac w to boty) duzo ludzi to denerwuje mamy duzo duzych map a gramy male na tyle osob a wczesiej byl  max

Edytowane przez Proca
  • Junior Admin
Opublikowano
24 minuty temu, Proca napisał(a):

ok wredny ale gralismy dzisiaj pool day a na serwie bylo graczy ok 27 (wliczajac w to boty) duzo ludzi to denerwuje mamy duzo duzych map a gramy male na tyle osob a wczesiej byl  max

Daj mi link do demka, zweryfikuje. Przy takiej ilości graczy małe mapy nie powinny się włączyć - myślałem, że chodzi Ci o tego większego pool'a

33 minuty temu, Pedro napisał(a):

@edit. i jeszcze bym wywalił małego poola i zostawił tego dużego + przy 0:30 możliwość zabicia automatycznie botów bo nie oszukujmy się trzeba czekać na tzn. kamperów co przemyślą to, żeby wykonać cele mapy

Boty automatycznie zostają zabijane w momencie gdy pozostają tylko one w rundzie. Zobaczymy co da się zrobić, żeby ułatwić Wam zakończenie rundy gdy zostanie gracz vs boty.

Opublikowano

Niby nikt tak tego Poola nie lubi a niejednokrotnie przy małej ilości graczy jest wybierany. Efektem tego jest to, ze właśnie na Poolu zbierają się ludzie i dochodzi do tego, że jest na nim 25+ graczy 

• Przykro mi 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Wybór małego poola przy takiej liczbie osób jest niemożliwy, jedyną możliwość że ludzi po prostu przybyło w trakcie mapy, nie oszukujmy się spora część graczy najchętniej grała by tylko takie mapy. Tak jak opisał wyżej Wredny COD to bardzo dynamiczny styl gry, ludzie biegają jak szaleni więc na ich prośby są 3 mniejsze mapy (nie całkiem małe) bez limitu graczy. Opcje z RTV można przemyśleć, jednak jest to równoznaczne, że część graczy po prostu wyjdzie przed czasem, nie jesteśmy w stanie dogodzić wszystkim z wyborem map, co u nas jest bardzo widoczne mapy które są dodawane najczęściej nie są wybierane wcale bądź bardzo rzadko. 

Opublikowano
3 godziny temu, kolin napisał(a):

Wybór małego poola przy takiej liczbie osób jest niemożliwy, jedyną możliwość że ludzi po prostu przybyło w trakcie mapy

możliwe, że coś się zbugowało, bo sam widziałem już kilka razy właśnie fy_pool_day w głosowaniu na koniec mapy gdzie na serwerze było po kilkanaście osób

kolin  

By w vote były małe mapy jest ustawiony limit maksymalnie 8osob online(nie wliczają się w to boty). Dziś sprawdzałem i działało dobrze, jeśli będzie sytuacja, że będą podczas większej ilości daj znać jednemu z opiekunów.

Opublikowano

Uważam że to jest bez sensu, ponieważ jak jest wybieranie mapy, to logiczne że jest wybrana ta mapa którą chce grać większość ludzi. Uważam że czasami taki pool przy większości graczy też jest potrzebny, każdy ma czasmi dosyć biegania po mapie i się szukania. Czasami taka sieczka jaka jest na poolu sie przydaje na zresetowanie głowy :D

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.