Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: AcTiVe.?

Nick oskarżonego: bezuczuciowa.

IP lub SID oskarżonego: niepotrzebne.

Przebieg sytuacji: poniżej

Dowody: poniżej

Witam.

Jak w temacie, mam dość postawy bezuczuciowej wobec mnie, wszedłem na serwer, przywitałem się, zacząłem rozmawiać z Hanem, pośmialiśmy się, powiedziałem mu że jest slaby itd (dla żartów oczywiście), on napisał że jest po %% itd, śmiechy heheszki i tak dalej, a tu nagle ni z dupy bezuczuciowa wyskakuje mi z takim tekstem :

http://scr.hu/79jj/dfy2a

Co mnie zdziwiło bo w ogóle do niej się nie odezwałem ani nic, rozmawiałem z Hanem co potwierdzi, a potem napisałem jej "to do mnie było dziecko" i  czy się jej coś nie pomyliło i czy z takim tekstem do mnie, a ona mnie kicknęła z powodem " Z takim tekstem to do mamy, bajj :**"

http://scr.hu/79jj/b2bvf

Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji, bo to jest niedopuszczalne, i nie pozwolę sobie na takie traktowanie po raz kolejny z jej strony.

• Lubię to! 1
Opublikowano

a gdzie jest wzór? :) to Ty do roli admina się nie nadajesz, po sytuacji z kolegą HLTV nie działa musisz nagrywać demo ew, rozpisać a co zrobiłeś? nic. :) to Ty z każdym zaczepki szukasz, "mord" - to co to znaczy? wytłumacz mi :) wobec Ciebie powinny być konsekwencje wyciągnięte :) fakt, faktem nie przepadam za Twoją osobą tzw "upierdliwy typ" nie masz dowodów i piszesz skargi, ach jesteś moim "miszczem" :D

Opublikowano

Jak dla mnie to powinniście wyluzować... to szkodzi pracy admina jeżeli mamy między sobą konflikt... pozostaje bezstronny bo nie lubie awantur między ekipą. 

Rada od Hana? popiszcie i dojdziecie do porozumienia>.< 

Opublikowano

a gdzie jest wzór? :) to Ty do roli admina się nie nadajesz, po sytuacji z kolegą HLTV nie działa musisz nagrywać demo ew, rozpisać a co zrobiłeś? nic. :) to Ty z każdym zaczepki szukasz, "mord" - to co to znaczy? wytłumacz mi :) wobec Ciebie powinny być konsekwencje wyciągnięte :) fakt, faktem nie przepadam za Twoją osobą tzw "upierdliwy typ" nie masz dowodów i piszesz skargi, ach jesteś moim "miszczem" :D

1. Wzór wzorem, ale skarga słuszna

2. Może i czasem mu się coś nie udaje, ale skoro widział że HLTV jest to po co miał nagrywać? Sama pisałaś, że działa HLTV.

3. mord = morda tylko Ci literkę zjadło.

4. Konsekwencje powinny zostać wyciągnięte wobec obojga, abyście ogarnęli siebie i spraw prywatnych nie wyciągali poza sprawy prywatne, a na serwerach do siebie się nie odzywajcie.

5. Bezuczuciowa, twoje teksty są prowokujące, może ci wydaje się, że nie są - ale są.

6. Nie ma dowodów, ja widzę dwa screeny których nie powinno być. Nawet bez dowodów może napisać skargę, aby wyjaśnić sytuacje.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak dla mnie to powinniście wyluzować... to szkodzi pracy admina jeżeli mamy między sobą konflikt... pozostaje bezstronny bo nie lubie awantur między ekipą. 

Rada od Hana? popiszcie i dojdziecie do porozumienia>

Zluzować? Porozmawiać? Proszę Cię, za każdym razem, co bym nie napisał, ona ma swoje docinki. Wy tego nie zauważacie, bo to kobieta, ale moim zdaniem, jako administracja powinniśmy traktować siebie jako jedność a nie rozdzielać aaa bo ona jest dziewczynką to jej ustąpimy :) Nie powinno być takiego czegoś, a widzę, że jest.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Koczan - co to Twojej osoby, czytaj ze zrozumieniem czasem.. napisałam, że HLTV nie działa.. a Oni wmawiali że działa.

Radio Eska. - śmieszny jesteś, "płacze" dobre sobie "_" po prostu wobec mnie nie dorósł do roli admina.

AcTiVe.? - nikt mnie ulgowo nie bierze nawet tego nie chce, a jestem tutaj na forum by im pomagać w UBT i wgl, a co co serwera i sytuacja z Tobą to mam "ale" do Ciebie napisałabym tutaj dużo ale zostawię to dla siebie. :)

Także "kara" się należy, czekam by nie było że jestem ULGOWO traktowana, ale popatrzcie i na tego osobnika co tą śmiechową skargę złożył może i jestem po % ale nie będzie miał wobec dziewczyn takiego zachowania, niewychowany i tyle w temacie. :)

Opublikowano

Koczan - co to Twojej osoby, czytaj ze zrozumieniem czasem.. napisałam, że HLTV nie działa.. a Oni wmawiali że działa.

Radio Eska. - śmieszny jesteś, "płacze" dobre sobie "_" po prostu wobec mnie nie dorósł do roli admina.

AcTiVe.? - nikt mnie ulgowo nie bierze nawet tego nie chce, a jestem tutaj na forum by im pomagać w UBT i wgl, a co co serwera i sytuacja z Tobą to mam "ale" do Ciebie napisałabym tutaj dużo ale zostawię to dla siebie. :)

Także "kara" się należy, czekam by nie było że jestem ULGOWO traktowana, ale popatrzcie i na tego osobnika co tą śmiechową skargę złożył może i jestem po % ale nie będzie miał wobec dziewczyn takiego zachowania, niewychowany i tyle w temacie. :)

Bezuczuciowa:

niestety nie działa HLTV, a Twoim obowiązkiem jest nagrywanie demka na gracza  :) Także to Ty powinieneś konsekwencje ponieść, a gracz dostać UB, czekam na opinie innych  :)

Zwracam honor, ale uważam tak samo jak HAN. SPRÓBUJCIE się dogadać.

Opublikowano

Myślisz że nie dorosłem do roli admina? :)

W całej karierze gry w csa miałem 2 swoje własne serwery, oraz administratora na ogólnopolskiej serwerowni Rzeznia.eu.

Ty zabłysnęłaś jedynie na Katujemy.eu, i myślisz, że jesteś kimś.

Kara owszem się należy Tobie, i to nie byle jaka kara. Myślę, że reklama naszej serwerowni, np na 25 innych forach będzie odpowiednia. Ale nie ja jestem od tego, tylko Administracja.

Jak jesteś po %, to widać jak bardzo dojrzała i wychowana Ty jesteś wobec innych, obrażając graczy m.in mnie na serwerze.

Mleko pod nosem, wypijesz jedno/dwa piwa i już korba w głowie.

Tyle w temacie ode mnie.

Opublikowano

Bezuczuciowa:

Zwracam honor, ale uważam tak samo jak HAN. SPRÓBUJCIE się dogadać.

Jak HTLV nie dział??!!?! Działa od kilku dni, nawet blaszka podał link do demek! Więc nie wkręcajcie, że HLTV nie działa.

Opublikowano

AcTiVe.? - weź się chłopie nie pogrążaj, a czekaj na werdykt co do Twojego napisania nie zabłysnęłam tylko tutaj dużo miałam razy admina i inne uprawnienia, nie ważne. Kara to Tobie miałeś 24h na rozpisanie demka i tego nie zrobiłeś a upomnienie Ciebie to jakaś bzdura z automatu bym Ci zdjęła admina za nie wypełnianie obowiązków :) Co do mojej osoby widzisz sam czepiasz, za przeproszeniem guzik Cię to powinno obchodzić ile wypiła itd i nie mam korby w głowie więcej mam poukładane w głowie niż Ty (brak słów) nie mam szacunku tak samo jak Ty nie masz wobec dziewczyn, jeszcze pisze do Ciebie z dużej litery co jest błędem, powinnam z małej do takiej osoby jak Ty, HLTV nie działa i mi głupot nie opowiadajcie miało działać tzn naprawić to ;)

Opublikowano

Jak HTLV nie dział??!!?! Działa od kilku dni, nawet blaszka podał link do demek! Więc nie wkręcajcie, że HLTV nie działa.

Nie nagrywało to HLTV.

Katujemy to dosyć duża sieć, więc może mówić, że coś osiągnęła ;)

Opublikowano

A tak apropos tej skargi :

Tak jest cały czas na Only DD2 gdy tylko są razem na serwerze - tylko się kłócą i nawzajem docinają a moje prośby o to aby się uspokoili i pisali na steam lub innym komunikatorze na którym nie będę musiał obserwować tego zachowania mają tam gdzie słońce nie dochodzi także naprawdę "ogarnijcie" się bo nie macie po 5 lat i kręconych włosów. Powstrzymam się od dalszego komentarzu :)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Po co wprowadzacie zbędne kłótnie, Sylwia- wynika, że Ty zaczęłaś, może miałaś jakiś powód lub cokolwiek z wcześniejszych konfliktów, ale niepotrzebnie o tym przypominasz. Powinniście zająć się pracą nad swoimi zachowaniami, bo za dużo ostatnio tych Waszych kłótni. Zacznijcie podchodzić do siebie z szacunkiem obydwoje, bo to nie zwiastuje poprawy w przyszłości. 

Opublikowano

Ja ogólnie jestem osobą bezkonfliktową, uważam, że ta kłótnia nie ma sensu, i szczerze, z ręką na sercu przepraszam Cię bezuczuciowa. za wszystkie złe słowa oraz obrazy rzucone w Twoją stronę, i proponuję przypieczętować zgodę przy spotkaniu na zlocie zimnym piwkiem albo banią wódki :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

No to mi się podoba. Sylwia przemyśl jego chyba :D szczere przeprosiny, bo ja też nie chce tego słuchać. Ola flaszki na zgodę nie chciała to może po kielonku i niech zapanuje między wami zgoda! :)

PS. Playu jak dla mnie zamek chyba się pogodzili. + Dzięki za 1. A i może powiesz, dlaczego stawiasz tyle kropek?

Opublikowano

@bezuczuciowa.  -  Dostajesz upomnienie to tak nie może być ze bez powodu wyrzucasz (Admina) z serwera.

Ostatni raz widzę skargi konflikty miedzy wami bo inaczej będę bardziej konsekwentny!

Jesteście adminami powinniście dawać przykład graczom a nie siebie nawzajem banować, wyrzucać, obrazac.

Nikt wam się nie każe kochać, przyjaźnić, lubic, tylko mieć szacunek wobec siebie.

~Zamykam

~Wyjaśnione

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.