Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry Szanowni,
proszę na wstępie o przeczytanie mojej propozycji i argumentacji, nawet (a może przede wszystkim wtedy) jak jesteście przeciwni.
Uważam, że przywrócenie opcji świecenia latarkami polepszyłoby rozgrywkę.
Na mapach typu dust czy aztec nie stanowi to specjalnej różnicy, natomiast na mapkach typu nuke (np. w wentylacji), cs_alpin (gdzie ciężko czasem znaleźć hosty, a nie każdy gracz zna mapkę na pamięć) czy innych, gdzie gra daje nam wiele ciemnych zakamarków, ta opcja znacząco by pomogła.
Przyjmuję do świadomości, że może być to jakiś problem techniczny, że latarki crashowały np. serwer, albo boty co chwile łaziły z zapalonymi - jeśli jednak tak nie jest, to co stoi na przeszkodzie by je przywrócić?
Naprawdę kilka razy ostatnio brak opcji poświecenia dał mi się we znaki, na alpinie też ostatnio gracze mieli problem znaleźć zakładników w tym ciemnym pomieszczeniu, a w sumie kwestia ta rzuciła mi się już odkąd zacząłem grać na katujemy, irytując po drodze już kilkukrotnie, ale dopiero teraz zebrałem się, żeby napisać.
Miłego wieczoru!

@  Ha Des @  Zaba1012 @ emisiaqq

• KAT 1
Opublikowano

Według mnie włączenie latarki nie poprawi rozgrywki, wręcz przeciwnie mogą być spadki fps.

Porada: Rozjaśnij sobie ekran wtedy będziesz widzieć w ciemnych miejscach. Możesz użyć programu typu gamma adjuster. 

• Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.