Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość Nindżoski

Amator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak na sam początek to prace takie sobie ale nie urzekają 2/10, bardziej pobawisz się i dojdziesz do wprawy każdy od czegoś zaczynał, czekam na kolejne a na pewno będą coraz lepsze :) pozdrawiam.

Opublikowano

"Moją rada, aby Twoje prace wyglądały lepiej: usuń gimpa"  ;) A tak na serio jest to bardzo słabe :/. Pracuj !!! 

Opublikowano

Ja gimpa na początek używałem przez 3 dni, później ściągnąłem na próbę pscs6 i tak zostało do dziś, myślę, że w gimpie jest wszystko identyczne, tylko, że (dużo) bardziej ubogo. Mam kolegę, który tworzy w gimpie cuda, więc jeśli dobrze go ogarniesz stworzysz świetną grafikę. ;)

Pierwsze co to materiały, których możesz używać, większość robisz sam, lecz materiały do sygnatur, fotomontaży czy coś z tego typu rzeczy na deviantart.com masz masę, wpisz tam hasła takie jak: c4d, fractals, renders. Stocki poleciłbym ci brać z http://passel.co/

, na który można udostępniać poza zaproszenie, także jeśli chcesz wyślij mi swoje imię i @ na pw, to zbiór świetnych darmowych stocków z wielu źródeł.

Na początek rozwijania pasji ;) jeden pokorny tutaj, który nie uważa się za mistrza grafiki hehe #uknowwhatimind

Opublikowano

Ja gimpa na początek używałem przez 3 dni, później ściągnąłem na próbę pscs6 i tak zostało do dziś, myślę, że w gimpie jest wszystko identyczne, tylko, że (dużo) bardziej ubogo. Mam kolegę, który tworzy w gimpie cuda, więc jeśli dobrze go ogarniesz stworzysz świetną grafikę. ;)

Pierwsze co to materiały, których możesz używać, większość robisz sam, lecz materiały do sygnatur, fotomontaży czy coś z tego typu rzeczy na deviantart.com masz masę, wpisz tam hasła takie jak: c4d, fractals, renders. Stocki poleciłbym ci brać z http://passel.co/

, na który można udostępniać poza zaproszenie, także jeśli chcesz wyślij mi swoje imię i @ na pw, to zbiór świetnych darmowych stocków z wielu źródeł.

Na początek rozwijania pasji ;) jeden pokorny tutaj, który nie uważa się za mistrza grafiki hehe #uknowwhatimind

Jaki ty dobroduszny ojej... mean*

Ninja robi chcij a bedzie fajnie :)

Opublikowano

Tytuł mówi sam za siebie :D ale prace dobre jak na początek.

Opublikowano

Nie ucz się stary na GIMPie. Później złapiesz skilla będziesz chciał zmienić program i nie polapiesz się ::D. Prace na początek spoko.

Opublikowano

Ninja jak tam juz porzuciles grafike ? :-P czy cos tam szkrobiesz dalej ? Wrzucaj cos nowego chlopie bo nie mam juz nic do hejtowania na tym forum :-P

Opublikowano

Ninja jak tam juz porzuciles grafike ? :-P czy cos tam szkrobiesz dalej ? Wrzucaj cos nowego chlopie bo nie mam juz nic do hejtowania na tym forum :-P

Jak to nie? Jeszcze ja jestem.

Ninja czekamy na kolejne prace.

Opublikowano

Widzę że twoje prace opierają się na : tło+dodać napis+pobawić się nasyceniem.Ale ładniejsze prace(nie mówię że twoje są brzydkie xD) Wychodzą kiedy robisz kombinacje Render+Tło+flara+nasycenie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

"Moją rada, aby Twoje prace wyglądały lepiej: usuń gimpa"   ;) A tak na serio jest to bardzo słabe :/. Pracuj !!! 

Skoro zaczyna dopiero to wymagasz "cudów" . Jak na razie i pierwsze poczatki idzie, ale praca przed Tobą jest, Powodzenia!! :D

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Ćwicz dalej i czekamy na nowe prace. ;)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 3 lata później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.