Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W regulaminie mamy następująco:
``§1.7 Obowiązuje zakaz przebywania na respie (i w jego okolicach) po upływie ustalonego czasu (domyślnie: 1:30). Dotyczy drużyny atakującej.``
Osobiście jako iż jest to 4fun to zmieniłbym, że 1:30 obowiązuje do czasu siedzenia na respie, a 1:15/20 można kampić w terenie respa. Myślę, że przy różnorodności map m.in eldorado czy inne, będzie to w porządku też dla tych co lubią chwilę dłużej posiedzieć z awp.
Temat otwarty, więc liczę na wypowiedzi od reszty graczy serwera.

Opublikowano

Napisze może tak mnie NIE interesują te twoje czasy, medale, rank itp itd co tam masz jakieś wiecznie problemy i zagadnienia dla mnie to jest TYLKO GRA  jak wchodzę pograć a nie będzie mnie interesowało z 1:30 na 1:15 zmienić w regulaminie i muszę ci od razu odpisywać No ludzie jak mnie oznaczasz gdzieś to ci odpisze pewnie że tak a jak ci nikt nie odpisuje to nie znaczy ze nie gadaliśmy na owy temat my rozmawiamy w swoim gronie NA OWE TEMATY pewnie jakby któregoś z nas interesowało by ci odpisał i zobacz widziałem znowu i odpisuje pozdrawiam

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie wiem po co walczysz o takie zmiany jak ty lecisz w pierwsze 10sec na respa przeciwnika 2xjumpem i lataniem na spadochronie. Chyba tylko po to żeby zrobic plecy i nabic wiecej kili.

Jestem przeciwny takim zmianom.

• Lubię to! 1
Opublikowano

nie odpisywanie pod postem nie znaczy ze nie rozmawiamy na ten temat jako zespół, staramy się tworzyć fajny serwer na który ludzie z chęcią będą wracać i raczej nikt z nas nie chce banowac za błahostki typu ktos kampił na respie o 10 sek dłużej, jak by tak było to na mapie np dust2 po stronie tt większość dostała bana, dziękuje i pozdrawiam 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Przecież zerknąłem na temat 

A co to tematu zostaje neutralny 

Edytowane przez Bloczek
Opublikowano (edytowane)

Prześledziłem bansa adminów i nie dostrzegłem aby ktoś banował za "brak wykonywania celi" więc m. in. eldo, rats czy daszek od TT respa jest weryfikowany z przymrużeniem oka gdzie gracze lubią dłużej posiedzieć.

Oczywiście w sytuacjach gdy gracz zostaje sam, czy kisi pakę z CTRL w kącie dostaje informacje / slapa aby pobudzić go do działania.

Edytowane przez camelovy
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.