Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! 

Jak działa redukcja obrażeń dla zjawy? Mam 25% redukcji od bezcieleśności + 20% od zręczności oraz runę Alabaster na 4 poziomie która powinna obniżać otrzymywane obrażenia nie procentowo a o stałą ilość tj. 18 przy maksymalnym ulepszeniu. Na jakiej zasadzie sumują się te bonusy? W takim wypadku strzały zadające +/- 30 dmg nie powinny zadawać żadnych obrażeń. 

Pozdro i dzięki za możliwość zabawy na diablo modzie :) (nostalgia mocno).

Opublikowano

działa to tak że np. przechodze koło a na dust 2 i jakiś typek mnie awpem strzela, daje ci 100 dmg ale masz tą redukcje więc otrzymujesz 75 dmg (jeżeli nie jestem w błędzie)

daj znać jeśli sie pomyliłem bo na tym modzie grałem ostatni raz ch*j wie :KEKW:

Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, dr.dooferschmitz napisał(a):

działa to tak że np. przechodze koło a na dust 2 i jakiś typek mnie awpem strzela, daje ci 100 dmg ale masz tą redukcje więc otrzymujesz 75 dmg (jeżeli nie jestem w błędzie)

daj znać jeśli sie pomyliłem bo na tym modzie grałem ostatni raz ch*j wie :KEKW:

Dzieki za odzew ale niestety nie jest to odpowiedzia na moje pytanie :P chodzi mi o to jak sie sumują te wszystkie bonusy.

Edytowane przez Verscon
Literowka
  • Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

• Właściciel
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.