Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam troche zal do was o to ze nie zostal stary dobry cod 801lvl ale mowie ok zrobicie gg moze tojakos zrekompensuje. Nagle nie ma gg jest pb.. Mowie ok cos nowego naucze sie grac na pb bo nigdy nie lubialem.. a teraz byl 501 nagle jest 1001lvl

dlaczego? po co? stary cod 801 był jedyny w swoim rodzaju nie tylko z powodu super klas tylko tam spotykanych ale tez unikalnych grafik broni ktore widzialem tylko tu i to mnie przyciagnelo na ta siec.. dlatego mam zal do was i tesknie za tym codem :(

Opublikowano

Zgadzam się z Varaug'iem. COD 801 był jedyny w rodzaju. Pamiętam za dobrych czasów jak serwer był pełen i jak się na nim zajebiście grało. Szkoda, że zmieniliście go na 1001. Jeżeli się nie mylę to weźcie zróbcie paczkę z COD 801 i podnieście skille do lvl 1001. 

Opublikowano

Oczywiscie atmosfera byla zajebista ludzie mega klasy i grafika jedyna w swoim rodzaju. Jesli chcecie 1001 niech bedzie 501 niech bedzie ale klasy i grafika niech wroci starego cod 801. Bo nic jej nie przebije. Jesli bedzie reklama zobaczycie jak serwer sie zapelni w momencie

Opublikowano

Spokojnie, wróciłem do was i postaram się ten serwer doprowadzić do takiego stanu aby wam się grało miło i byli zadowoleni.

Tylko musicie mi dać trochę czasu :)

I niezmiernie mi miło że ci się podobała paczka 801 ^^

Opublikowano

Serwer nie odnosił sukcesów nawet po wykupywaniu reklamy także było to wyrzucanie hajsu w błoto.

Raczej nic nie stoi na przeszkodzi aby takowe modele znajdowały się na serwerze a uwierz mi na słowo, że płacić za serwer, który nawet sam nie potrafi się utrzymać jest bezsensowne :)

nie mowie aby byl dokladnie taki sam. Oczywiscie skoro pod koniec zaczal sie sypac to znak ze cos trzeba poprawic. Ale kiedy przyszedlem na ta siec pod koniec roku 2014 byl to najbardziej zaludniony serwer wedlug mnie. Brak adminow tez byl powodem upadku serwera.

Play'u paczka 801 byla mistrzowska jesli zrobisz nowego coda ktory zachowa klimat starej paczki to doloze staran aby zaludnic ten serwer jak nalezy :-)

Opublikowano

Spokojnie, wróciłem do was i postaram się ten serwer doprowadzić do takiego stanu aby wam się grało miło i byli zadowoleni.

Play o tej paczce żartowałem :D Totalny syf xD Nie wiem kto to robił :D

Play jak zaczniesz to masz tam temat w JB do poprawy :D 

Opublikowano

Ja i Play ogarniamy serwer wiec bedzie bomba. Od razu mowie ze balans klas bedzie genialny a serwer nie bedzie pay to win. Klasy unikalne i mapy ktorych nie graliscie. Gwarantuje ze serwer bedzie hitem. Reszte zobaczycie w swoim czasie.

Opublikowano

Koczan ty tam dawaj pomysly ale do paczki sie nie mieszaj lepiej :-P

Nie no skoro tak mowisz to czekam i wbijam pierwszego dnia po otwarciu jak mi sie spodoba to skladam podanko :-D

Opublikowano

Obecny serwer jest naprawdę ok,myślę że nie trzeba nic zmieniać.Najwyżej zrobi się kolejny serwer który będzie 801. :)

Opublikowano

Jestem na nie. COD801 nie odnosił nic. Po wykupieniu reklamy przez dwa dni było jako tako, a potem znowu 3/4 graczy na krzyż. COD501 był spoko, grało się spoko, graczy było w miarę dużo i zamieniliście na 1001...

CODy powyżej 700 lvl to dla mnie porażka niestety...

Kolejny ktory niezrozumial.. Chodzilo mi o to ze byl cod usuneli i znow cod.. Troche bez sensu. A skoro juz jest to niech bedzie porzadny. Zaczynajac gre na tej sieci 801 zawsze byl pelny. Dzieki unikatowym klasom i grafice broni.

801 upadl bo nie zajmowano sie nim tak jak sie powinno. Brak adminow sie tez do tego przyczynil

Opublikowano

Obecny serwer jest naprawdę ok,myślę że nie trzeba nic zmieniać.Najwyżej zrobi się kolejny serwer który będzie 801. :)

Chyba nie jesteś w temacie. Serwer jest budowany na nowo. Zobaczymy jak wystartuje, ale myślę że będzie pompa :)

Opublikowano

Chyba nie jesteś w temacie. Serwer jest budowany na nowo. Zobaczymy jak wystartuje, ale myślę że będzie pompa :)

Bedzie pompa mowisz ?

Czyli beda cycki <3 :wub:

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.