Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przychodzę z ponowną propozycją usunięcia mocy fake kura lub drastycznego znerfienia jej siły. Obecnie moc ta całkowicie zaburza balans rozgrywki, co potwierdza niemal każdy zapytany gracz.

Kluczowe argumenty za zmianami

- Zbyt duże obrażenia i zasięg: Sugeruję zmniejszenie obrażeń do maksymalnie 50 HP oraz znaczne zmniejszenie zasięgu wybuchu. Jak widać już w pierwszej sekundzie załączonego nagrania, zasięg rażenia jest nienaturalnie duży w stosunku do skali zadawanych obrażeń
https://medal.tv/pl/games/counter-strike-2/clips/mgTIi4CJSObO0whDU?invite=cr-MSxCbXgsMTA5MDQ4NjE1&v=7
https://medal.tv/games/counter-strike-2/clips/mgUdLpHKN82mjoQ4u?invite=cr-MSxGYVUsMzIxNTMxMTU0

- Czas kontroli - Chciałem nadmienić, że opisowe 15 sekund kontroli nie działa w praktyce i gracz może ją kontrolować w nieskończoność

Moim zdaniem (oraz wielu innych graczy) moc ta jest obecnie zbyt silna i psuje doświadczenie z gry. Najlepszym rozwiązaniem byłoby jej całkowite usunięcie lub naprawienie błędów wraz z potężnym nerfem

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Nie wiem czy 50 HP to nie za mało?

Może niech to działa jak nade, ale nieco ulepszony? Żeby maksymalnie zadawało 100 DMG jak kura dosłownie stanie komuś na głowę i 10 hp komuś kto jest nieco dalej.  Fajnie by było, gdyby nie zabijało to przez ściany.😅

może da radę zamienić ten wybuch na coś takiego, jakby po śmieci wypadał nade?

jeżeli nie, to uważam że przy obecnej sytuacji faktycznie 50DMG od kury będzie lepsze, niż to co mamy obecnie 👌

Opublikowano

Mi tam sie podoba jak zabijam 5 na raz. Przynajmiej cos sie dzieje 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano
W dniu 10.03.2026 o 16:01, CinciN1905 napisał(a):

Mi tam sie podoba jak zabijam 5 na raz. Przynajmiej cos sie dzieje 

a wiec to tak nabijasz KD ty mrowkojadzie jeden xD

• Haha 2
  • Właściciel
Opublikowano

Aktualnie wygląda to tak, więc czekam na propozycje

Cooldown 35 sekund

DMG 100

Radius (zasięg) 500

W cs2 granat ma max. 350 zasięgu 

Opublikowano (edytowane)

Czas kontroli z 60 sekund na 15 sekund 

Cooldown 60 sekund

DMG 50

Radius (zasięg) 350

Edytowane przez Maniek777
  • Lubię to! 2
Opublikowano

1 Wariant
60 Sekund Cooldown
100 Dmga
Radius na tyle niski ze kura zabije max 2 osoby (szczerze nie mam pojecia ile to moze byc xD)
2 Wariant 
30 Cooldownu
30 Dmga
200 Radiusa 
3 Wariant z dodatkowa mechanika
60 Sekund Cooldownu
80 dmga (rekompensata za cooldown)
Radius podobny do granatu (takie widelki od 300-400 mi sie wydaje ze starcza)
Gdy kura otrzyma damage to umiera bez wybuchu a gracz otrzymuje cooldown, w zaleznosci od mozliwosci konfiguracji (w zyciu nie konfigurowalem nic w csie wiec wezcie to z przymruzeniem oka xD) to Cooldown moglby ulec zmniejszeniu do np 40 Sekund, zeby to tez nie bylo tak ze kura umrze pare sekund po starcie i prawdopodobnie juz jej nie uzyjesz
Wszedzie czas kontroli dac po 10/15 sekund, aktualnie kura nie dosc ze nie zabijalna to moze cie gonic cala mape zbierajac info o przeciwnikach, nie dosc ze granat to jeszcze spotter 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Na chwilę obecną nie planujemy żadnych zmian, lecz nie mówię, że nie będzie to zmieniane w przyszłości.

Edytowane przez aezakmi
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.