Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich !

No więc z dzisiejszym dniem mam dla was (chyba), dobrą wiadomość.

Po rozmowie z (Dudnesem), postanowiłem wrócić na sieć.

Także dalej będę was wywoził do lasu....

Jeszcze raz witam, mam nadzieje że się ucieszyliście xD

• Lubię to! 2
Opublikowano

Cześć parówko, jak teraz uciekniesz i zrezygnujesz policzysz się ze mną.! :D

Opublikowano

Tak naprawdę się ucieszyłem ze wróciłeś, bo między innymi wcześniej o to walczyłem abys był tu z powrotem ale odmówiłeś,. Z tego co się dowiedziałem jestem dla ciebie jebanym burakiem, jebanym frajerem, i chcesz pozbyć się mnie z sieci, a jeżeli chcesz to zrobić to nie krępuj się i napisz mi to a nie innym. 

Nie sądziłem ze wieloletni kumpel zrobi mi coś takiego

Witam z powrotem 

Opublikowano

Tak naprawdę się ucieszyłem ze wróciłeś, bo między innymi wcześniej o to walczyłem abys był tu z powrotem ale odmówiłeś,. Z tego co się dowiedziałem jestem dla ciebie jebanym burakiem, jebanym frajerem, i chcesz pozbyć się mnie z sieci, a jeżeli chcesz to zrobić to nie krępuj się i napisz mi to a nie innym.

Witam z powrotem

Raczej ciezko bedzie sie ciebie pozbyc. Byles tutaj w trudnym momencie i nie uciekales za innymi. Jestes tutaj jedna z najwazniejszych osob na sieci i nie dam ci odejsc bo to byla by strata i to co wszyscy budowali zaczynalo by sie kruszyc. Zostawcie prywatne sprawy i trzymajcie sie od siebie w bezpiesznej odleglosci. Jezeli to prawda co pisze Play, to jestem zawiedziony.

Danio, wszystko mozna wyjasnic, a dziennik aktywnosci ktos musi prowadzic :P Nie pozwalam ci odchodzic nie ma szans. Jezeli macie jakas spine to wyjasnijcie to. Zostajesz tu gdzie twoje miejsce.

Opublikowano

Witam z powrotem

Ja też nie dam ci odejść.:D

Witam Playa.

Opublikowano

Dajcie mu zyc poki co. Moze przemyslal sprawe czas pokaze. Jakby co tych ktorzy sie mu sprzeciwia jest wiecej niz tych ktorzy za nim stana. Jestem za daniem mu szansy.

Opublikowano

Na kolorki lecę ? a to ciekawe ;-)

Nikogo się nie chce z sieci pozbywać, nie wiem skąd takie informacje macie no ale easy.

PS. Zamykam bo się spam robi i wychodzą niestworzone rzeczy.

Opublikowano

A ja przenoszę to do Archiwum...Dwie najwyższe rangami osoby na forum skaczą sobie do gardeł...Jest PW i TS3, czytaja to zwykli użytkownicy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.