Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Problem został rozwiązany przez Dudnes, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gdy zakupimy przeniesienie XP również resetują się nam punkty many? Wydaje mi się, że jest to dość istotne patrząc na to jak wolno zdobywamy manę. Również bez sensu byłaby możliwość transferu XP, gdyby mana zostawała w umiejętnościach na klasie z 1 lvlem. To samo pytanie odnosi się do postępu w misjach, czy musimy robić je od nowa po przeniesieniu lvla?

Czy runa Obsidian istnieje? Nie widziałem, żeby ktokolwiek ją miał, a sam na dwóch klasach próbowałem ją zdobyć i ani razu się nie udało.

Edytowane przez GlassOfVodka
  • Właściciel
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Poprawiłem transfer exp'a, po transferze przywracane jest złoto i mana, natomiast jeżeli chodzi o umiejętności są one rozwijane per klasa, więc gdy dokonamy transferu umiejętności w żaden sposób nie są przenoszone. Jeżeli chodzi o misje również są one per klasa, jeżeli wybierzemy nową, zaczynamy misje od nowa. Runa obsidian istnieje, był błąd i miała 0% szans na drop, poprawiłem. 

• Właściciel
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.