Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Dudnes, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przegladam zmiany na serwerze i widze, ze beda dodane atuty. W sumie spoko bo to pozwoli graczom bez klanu rozwijac postac.

Natomiast co rzuca sie w oczy to ewidentna dysproporcja sily tych atutow.

Na serwerze nie ma juz kamizelki i teraz naprawde wszyscy bija bardzo duzo. Amadeusz sobie biega z mp5 i bije po 30+, KAT bije po 40+, a jak dostaniesz pulki na jakiejkolwiek klasie i masz sporo inteligencji bijesz po 60+ (a to wszystko przeciwko przynajmniej 65 wytrzymalosci jaka mam na kazdej klasie).

Tego dmg jest za duzo (dmg w klasie, dmg w perku, dmg w klanie, dmg w atutach) i bardzo trudno to skontrowac - wytrzymalosc scaluje sie dosc powoli. Zamiast +5 dmg w tych atutach zmienilbym to na +3 szczegolnie, ze przeciez DMG jest tez w klanie. No bo przeciez wiadomo, ze +5 DMG jest znacznie lepsze niz jakies 12 inteligencji czy 12 wytrzymalosci, a nawet 10 HP i to, ze kosztuje wiecej honoru nie zmienia wiele.

Nie jestem tez do konca przekonany czy jest sens brania 12 wytrzymalosci gdy jest 10 HP choc ciezko mi do konca stwierdzic bo nie wiem jaki dokladnie jest przelicznik.

Edytowane przez Yep.
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Klany dostały nerfa w pewien sposób i wyszliśmy z pomysłem aby częściowo zrobić osobisty rozwój klasy. To nie koniec zmian, bo dojdą jeszcze zmiany odnośnie skalowania wytrzymałości czy kondycji, także wstrzymałbym się póki co z tematami odnośnie atut, do póki wszystkie zmiany oficjalnie nie wejdą na serwer. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.