Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Każdy z Was kojarzy ten pełen emocji moment, gdy w każdej z drużyn zostaje już tylko po jednym graczu, prawda? Czasem jest to zabawa w ganianego, czasem w chowanego...
Kwestia realizacji podczas rozgrywki zadań na mapie, to już osobna kwestia, ale sami wiecie jak się to często kończy, gdy gracz bardziej patrzy na swoje statystyki, niż na dobro drużyny ;)

Jest na to fajne rozwiązanie, znane zapewne wielu graczom starszej daty, mianowicie honorowy pojedynek 1 vs 1 na noże.

I tutaj moja propozycja, żeby wgrać na serwer paintballowy opcję wyzwania na kosy. Pocierając nożem o ścianę rzucamy przeciwnikowi wyzwanie, ten dostaje ankietę
"POJEDYNEK na noże: 
1) Tak, dawaj go tutaj!
2) Nie, jestem tchórzem!
i po wybraniu pojedynku, blokuje się pozostała broń poza nożem.
Oczywiście wtyczka ta nie jest niewiadomo jakim wymogiem, bo czasem i teraz walczymy tak na noże na koniec rundy, ale tu by to trochę ułatwiło... a poza tym - fajna rozrywka do obejrzenia dla tych co czekają do końca rundy i obserwują jako spectator.

Na pewnym serwerze dawno, dawno temu sprawdzało się to świetnie. Mieliśmy tam też fajny mod zmieniający noże w miecze świetlne - no ale tu już nie szalejmy tak ;)

Do zobaczenia w grze!

• KAT 1
Opublikowano

Nie wiem ile masz lat kolego, ale  takie coś było modne za czasów cs go. 

Moim zdaniem to totalnie zabija sens rozgrywki. Counter-Strike 2 od lat (i wcześniej jako CS) jest uznawany za grę, w której gra się do końca fair i pod objective. TT ma zaplantować pakę, CT ma ją rozbroić i jeśli trzeb znaleźć ostatniego terrorystę. Na tym polega ten tryb.

Klikanie „1” czy „2” i robienie nagle 1v1 na kosy sprawia, że cele mapy przestają mieć znaczenie. Paka nie zostaje zaplantowana, runda kończy się poza logiką trybu, a TT traci też potencjalny hajs za plant. To już nie jest taktyczny CS, tylko mini-gierka w trakcie rundy. Stanowczo na nie :)

Opublikowano

Grałem tak jakies 20-15 lat temu, za czasów CS 1.6.
I mówię tu o właśnie tym serwerze, nie CS 2, chyba że coś źle umieściłem - to proszę przerzucić ;)

A skoro paintball sam w sobie jest minigierką, to dlaczego nie :D Wszyscy co grają na tym serwerze paintballowym chyba widzą, że to nie jest taktyczna gierka, a naparzalnia, gdzie się idzie spokojnie odmóżdżyć i wyżyć :D

Szacuneczek manualny!

Opublikowano

Moim zdaniem super pomysł. Nie każdy by pewnie tego używał, ale by był :) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przyjmuję propozycje

• Lubię to! 1
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.