Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Dudnes, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry Wieczór.

Grając na serwerze dość często natykam się na osoby, które pytają jak używać mocy klas i perków.

Oczywiście gracze zazwyczaj często służą pomocą i podają bindy lub podsyłają komendę /bindy, lecz wydaje mi się, że nie każdy sobie z tym radzi, bo też nie każdy musi na tyle ogarniać cs'a, żeby korzystać z konsoli na tyle aby ogarnąć komendy.

Wydaje mi się, że prościej byłoby dla nowych graczy gdyby bindy ustawiały się automatycznie przy wejściu na serwer tak jak to było na większości serwerów. 

Można to standardowo ustawić, czyli Moc klas + spadochron pod klawiszem E, a użycie perków pod klawiszem C.

Oczywiście Ci którzy będą chcieli będą mogli sobie później zbindować wszystko po swojemu ale dla nowych graczy byłoby to znaczne ułatwienie, a myślę, że dla was nie byłoby problemem tego ustawić w ten sposób. 

Pozdrawiam :) 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Hejo, 

Gdyby technicznie było to możliwe już dawno byśmy ustawili, od wielu lat nie możemy ingerować w bindy graczy, jedynym sposobem jest ustawienia przycisku, który fizycznie robi coś w grze np. + use czyli domyślnie przycisk e do rozbrajania bomby, ale akurat w tym przypadku to najgorsze polaczenie bo przy rozbrajaniu paki i graniu na mordercy, zanim zaczniesz broić strzelisz sobie rakietę pod nogi. Dlatego gracz sam musi zdecydować i ustawić sobie przycisk i tak z naszej strony jest mega ułatwienie bo każdy skill klasy jest jako jedna umiejętność więc wystarczy jeden bind pod umiejętność oraz 2 pod użycie Perka i możemy grać. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.