Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem wasze zdanie na temat nowych rzeczy ale muscie coś zmieniać a nie wszystko odrzucać bo sie wam nie podoba a graczo może tak. Nuda jest ten serwer  powoli przestaje przypominać CODA jak wszystko blokowane jest bo niepodoba sie graczom którzy prawie nie grają. Tego nie tamtego nie perki na klasach poblokwane to po co ten COD? Ja dałem propozycje klasy i perku zobaczymy co reszta wymyśli ale jak będziecie tak zrzedzić to zaraz same boty tu będą juz w tygodniu o godzinie 16 nic sie nie dzieje i ja powoli myśle nad zmiana albo nad przerwą bo grając tu 4 miesiące praktycznie ciągiem widząc jak lamicie ten serwer to się odechciewa. Wkidać że nikt nie grał na codach 10-15 lat temu co tętniły życiem i ludzie nie patrzyli czy ten jest niewidzialny czy ten ma eliminator tylko była napierdalanka i nie było czegoś takiego że klasę spuer premium 250 lvl zabijał na 2 strzały jakaś podstawowa z 50 lvl tak jak teraz mam ducha 250 lvl wytrzymalosc hp na full a nawet bot z 1 lvl potrtafi mnie zabić na 2 strzały. Płaciło się 11 zł za miesiąc ale chociaż było wiadomo za co. Nie wiem pomyślcie coś i niech ktoś z zarządu zagląda trochę na ten serwer bo upada i chyba nie widzicie co sie dzieję. Premium szczerze nie opłaca sie kupować sam zmieniłem komadora na ducha bo zwykłe klasy są mocniejsze niż premium to tylko szkoda kasy tak serwer myśli pozdrwawiam :)

• Haha 3
Opublikowano

Administracja napisała, że od resetu zapowiada spore zmiany. Dodatkowe misje, dodatkowe klasy, może i dodatkowe perki. To nie działa tylko w jedną stronę aby usunąć wszystko bo co idzie za tym jak się coś usuwa to trzeba coś dodać w zamian. Każda klasa, każdy perk jest na tyle zróżnicowany, żeby właśnie ten 50 poziom mógł nawiązać jakakolwiek walkę z tym 250, bo gdyby ten 250 latał po mapie i zabijał kazdego to co to byłoby wtedy za granie? Cierpliwości, dodadzą sezon, dodadzą nowości wtedy zaczniemy dyskutować, dajmy im działać :) 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Powiem tak, skoro tak się odechciewa grać to zawsze można iść na inny serwer cod, jest tyle do wyboru, a nie czekaj dużo serwerów padło ☺️ tutaj każda zmiana jest brana pod uwagę ale skoro ty chcesz zrobić easy serwer albo klasę która miała "branie" 15 lat temu no to wybacz ale polecam postawić swój własny 😂 

Nawet głupi pomysł jest przemyślany, nie ma czegoś takiego,że tego nie tamtego nie to też nie. 

Jest mnóstwo propozycji jednak nie wszystkie nadają się do wdrożenia.

Zdajesz sobie sprawę,że dodając klasę mega fajna OP bo przecież kosztuje 15zł to niszczysz balans reszty klas i każdy gra tylko tą wielce drogą i płatna ( bo przecież jak się płaci to musi być super, wiadomo). Klasa musi być przemyślana polecam zapoznać się z propozycjami z przeszłości a potem z zmianami wprowadzanymi. Dużo ich było odkąd pamiętam. Cod tutaj zawsze był szlifowany i brany pod uwagę a nie w odstawkę. Przy nim zawsze jest co robić.

Tak jak wyżej było napisane, cierpliwości. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Wszystkie twoje propozycje są oderwane od rzeczywistości, a kiedyś to może faktycznie tak było, bo serwerów Cod, które były pełne to było co nie miara, a teraz jest tylko jeden, który trzyma zainteresowanie i administacja stara się dobrze utrzymać balans serwera, dajesz propozycje do klas które sprawdziłyby się bardziej na diablo modzie, albo na jakimś codzie 8001 nie 301 xD

• Lubię to! 3
Opublikowano
6 godzin temu, LemonHazeAWP napisał(a):

Rozumiem wasze zdanie na temat nowych rzeczy ale muscie coś zmieniać a nie wszystko odrzucać bo sie wam nie podoba a graczo może tak.

Wejdź sobie w dział propozycji i zobacz ile propozycji zostało przyjętych. Nie wiem skąd Ci się wzięło, że opiekunowie serwera wszystkie odrzucają, bo tak na szybko patrząc średnia przyjętych i odrzuconych propozycji nie jest najgorsza. Oczywiście, że opiekunowie nie mogą przyjmować każdego pomysłu, bo wtedy to już z pewnością na serwerze grałyby same boty o ile ktoś wcześniej nie zdążyłby zaproponować, żeby je z serwera usunąć.

Wydaje mi się, że opiekunowie serwera znają się na rzeczy, skoro jest to jeden z nielicznych codów na, których ktokolwiek gra.

6 godzin temu, LemonHazeAWP napisał(a):

Nuda jest ten serwer  powoli przestaje przypominać CODA jak wszystko blokowane jest bo niepodoba sie graczom którzy prawie nie grają. Tego nie tamtego nie perki na klasach poblokwane to po co ten COD?

Ja tam na nudę nie narzekam grając na serwerze. Nie przesadzajmy, że serwer przestaje przypominać coda, bo kilka perków jest poblokowanych na niektórych klasach. 

To nie jest serwer 40001lvl gdzie wrzucisz co tylko chcesz i ch*j niech sobie grają. 

Na serwerze z niskim maksymalnym poziomem trzeba pilnować balansu, a niektóre perki dawałyby zbyt dużą przewagę, a to powodowałoby spadek liczby graczy. Bo jak na serwerze pojawia się gracz z konkretnymi umiejętnościami, dobrze dobraną klasą i solidnym perkiem to potrafi mocno nadszarpnąć chęć gry innych graczom.

7 godzin temu, LemonHazeAWP napisał(a):

Ja dałem propozycje klasy i perku zobaczymy co reszta wymyśli ale jak będziecie tak zrzedzić to zaraz same boty tu będą juz w tygodniu o godzinie 16 nic sie nie dzieje i ja powoli myśle nad zmiana albo nad przerwą bo grając tu 4 miesiące praktycznie ciągiem widząc jak lamicie ten serwer to się odechciewa.

Dodałeś propozycję perku z całkowitą niewidzialnością. Ludzi irytuje nawet mała niewidka, a co dopiero pełna.

Teraz sobie pomyśl. Opiekunowie dodają taki perki na serwer i wywalają blokady perków na klasach, bo o to Ci chyba chodziło. No i pojawia się gracz na komandorze albo snajperze np. Gesen albo @ Yep. którzy mają tę broń elegancko wytrenowaną. Dostają perk nanosuit i jestem pewien, że po około 3-4 rundach z 30 osób na serwerze zrobiłaby się połowa tego.

Jeżeli chodzi o klasę to rozumiem, że mówisz o tej

Cytat

Assasin SP 1/1 z noza malo widoczny na nozu podczas kucania wgl jakies 1/4 z deagla 1/2 z he grawitacja 10 skokow

I mówisz, że opiekunowie psują serwer swoim działaniem, a propozycja takiej klasy jest całkiem spoko? Po co się ograniczać z DGL 1/4 skoro można dać 1/1 przecież to premka to ma być mocna nie? Proponowałem Ci pod propozycją tej klasy abyś odłączył klawiaturę przed pisaniem głupot no i niestety nie skorzystałeś z niej. 

7 godzin temu, LemonHazeAWP napisał(a):

Wkidać że nikt nie grał na codach 10-15 lat temu co tętniły życiem i ludzie nie patrzyli czy ten jest niewidzialny czy ten ma eliminator tylko była napierdalanka i nie było czegoś takiego że klasę spuer premium 250 lvl zabijał na 2 strzały jakaś podstawowa z 50 lvl tak jak teraz mam ducha 250 lvl wytrzymalosc hp na full a nawet bot z 1 lvl potrtafi mnie zabić na 2 strzały. Płaciło się 11 zł za miesiąc ale chociaż było wiadomo za co. Nie wiem pomyślcie coś i niech ktoś z zarządu zagląda trochę na ten serwer bo upada i chyba nie widzicie co sie dzieję. Premium szczerze nie opłaca sie kupować sam zmieniłem komadora na ducha bo zwykłe klasy są mocniejsze niż premium to tylko szkoda kasy tak serwer myśli pozdrwawiam :)

Grałem ale powiedz mi gdzie teraz są te serwery? Czyżby upadły? Odkąd pamiętam ludzie narzekali na niewidki w klasach i perkach, więc coś tu wyolbrzymiasz. 

Właśnie klasy premium na serwerach zawsze były zbyt mocne, a tutaj podejście jest inne co w sumie mi się podoba. To, że masz premkę nie oznacza, że masz być nie do zabicia to troszkę lepsza klasa ale nie przesadzona, żeby inni też mieli szansę grać na Ciebie. Nikt Cię przecież nie zmusza do kupienia premki czy też vipa. Graj jak chcesz i baw się jak chcesz. 

Pozdrawiam. 

• Lubię to! 3
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Uważam, że gracze wyżej wszystko już dobrze powiedzieli.

Każde zmiany na serwerze są konsultowane z administracją i graczami. Większość wprowadzanych rzeczy są wyciągane z życia codziennego na CODZIE i waszych propozycji, które mają prawo bytu i są popierane przez innych użytkowników. Nie możemy wprowadzać wszystkiego jak leci co gracze dodają bo wprowadziłoby to zbyt duży chaos na serwerze i zniszczyło balans, który jest poprawiany z sezonu na sezon, wiadomo zawsze znajdą się jakieś niedociągnięcia jednak staramy się je jak najszybciej naprostować w trakcie sezonu w postaci delikatnych buffow oraz nerfow klas/perkow. A po tym jak utrzymuje się liczba graczy przez cały okres każdego sezonu i jak długo utrzymuje się nasz COD twierdzimy, że wychodzi nam to dobrze. 

Dlatego też zamykam temat bo co miało być wyjaśnione zrobili to już gracze.

• KAT 2
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.