Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema 

Nazywam się Bartek Nick w grze BIBSoN™ i jestem już starym dziadem mam 31lat 😂

Kiedys grałem sporo w cs1.6 byłem Nawet h@😂. Troszkę pograłem w CSGO.(Tęsknię CS2 jest dziwne)

Po jakichś 6 latach przerwy wróciłem do CS2 i Zaczynam się wszystkiego uczyć na nowo ( ale smoke do okna znam i to z 3 pozycji 😂)

Mam jakiś silver 2 na dd2, silver 4 mirage, I silver 6 wingman więc sobie oszacuj mój poziom.

Premierek jeszcze nie tykam za bardzo bo granaty i calle mam obcykane tylko na 3 mapach i głównie po angielsku bo grałem na serwerach Valve.

Szukam ludzi do wspólnej gierki choć przyznaję że jestem dostępny często o randomowych porach dnia i tygodnia.

Chcę się uczyć granatów, taktyk, movementu, chplacemantu, a jak wiadomo z randomami jest to nieosiągalne więc jeśli chciałbys mnie czegoś nauczyć lub może szukasz kogoś na swoim poziomie to ja bardzo chętnie. 

Jestem raczej miły nie cierpię toksycznych osób i takich które często wybuchają złością nie jestem tryhardem ten etap mam już dawno za sobą dla mnie gra to tylko Gra podchodzę do tego na luzie chociaż do meczów staram się podchodzić poważnie bo wiem ile dla kogoś może znaczyć ranga 😅

To Tyle odemnie chętnie odpowiem na jakieś pytania 😀 siemka do zobaczenia na serwerze!

https://steamcommunity.com/id/milord12/

Edytowane przez BIBSoN
  • Lubię to! 3
  • KAT 1
Opublikowano

Dzień dobry

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Cześć 

• Lubię to! 1
Opublikowano
17 godzin temu, Karabinier napisał(a):

Elo, zapraszam też na cs 1.6 dd2, atmosfera nieziemska xd ekipansie zbiera zawsze koło 20 :D

Ok dzięki za zaproszenie może kiedyś zawitam dawno już nie grałem w 1.6 a a śledziłem tam jakby nie było połowę życia haha

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.