Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim 

Pisze z propozycją więcej Misji na serwerze od nowego sezonu 

Moją propozycją jest dodanie takich misji jak np :

-Zabojstwa z p90 tmp M3 SG  uzi

Są perki na to nie ma misji 

- Można by było dać jeszcze obrażenia z danej broni M4 AK czy nawet z większości broni 

-Mozna by było też pomyśleć o dodaniu perku jeszcze broni i też misji np UMP czy dual itd

Jak macie też jakieś misje na myśli to dajcie znać. 

Zobaczymy jak to będzie 
Pozdrowionka :D

Opublikowano (edytowane)

Biorę po 200 od każdej drużyny i słucham propozycji coś więcej niżeli "dobry pomysł,+1" 😂

Edytowane przez ramzi_
  • Haha 1
Opublikowano

Dobrze, dam od siebie trochę więcej. Jestem za tym pomysłem, ponieważ ludzie bardzo szybko kończą misje. Dodałbym więc misje związane z odblokowywaniem określonych umiejętności. Na przykład, jeśli mamy miecz Jedi, to mogłaby być misja polegająca na odbiciu 10 ciosów przy użyciu tego perka 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

1. Dodanie zabójstw z broni, które dają perki, a aktualnie ich nie ma w rozpisce misji typu: autoszmata, krowa... 

2. Dodanie zabójstw w jednej rundzie ( np. zabij 5+ graczy w przeciągu jednej rundy )

4. Zabij X osób No-scope AWP/ Scout 

5. Zdobądź X expa zabijając tylko graczy ( misje/loterie/exp za honor sie nie liczą )

6. Przebiegnij łącznie X jednostek map ( mordercy mnie za*****ą ) 
7. Zakończ mapę X razy z dodatnim KD

8. Rozegraj X map bez wychodzenia z serwera ( nie liczy się siedzenie na spect lub NIEWIDOKU chłopaki :KappaW: )
dodatkowo: 

zwiększyć ilość zadawanego DMG, zwiększyć ilość zabójstw z danej broni, zwiększyć ilość zabicia graczy - w późniejszych etapach misji 

trochę bardziej mix(trudniejsze) 
1. Zabij w przeciągu jednej mapy 3 osoby z noża + 2 osoby z deagle ( tutaj bronie są losowe chodzi o to, żeby mieć misje na 2 różne bronie na jednej mapie, liczba zabitych osób do dyskusji )

!! WAŻNE - wy*****e i zablokujcie robienie misji siedząc na SPECT/ Niewidok,  musisz grać żeby misje się robiły takie jak np. nabijanie rund

Bonusowa: Zabij Admina X razy ( Eszkere jeśli to będziesz czytał - szykuj się :mmmDOG:)

Edytowane przez Beast.
  • Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Misja na zabijanie adminów to super sprawa, a wymóg rozegrania określonej liczby map bez wychodzenia z serwera również jest bardzo fajnym pomysłem. Jednak tak jak Beast ma rację, trzeba będzie zablokować spectatora, żeby nie wykonywać misji w ten sposób.

• Lubię to! 1
Opublikowano
5 godzin temu, Beast. napisał(a):

2. Dodanie zabójstw w jednej rundzie ( np. zabij 5+ graczy w przeciągu jednej rundy )

4. Zabij X osób No-scope AWP/ Scout 

Jeżeli chodzi o te misje to dałbym je ewentualnie gdzieś na sam koniec ze względu na to, że słabsi gracze mieliby problemy, żeby takie misje wykonać. 

• Właściciel
Opublikowano

Nowe misje pojawią się w raz z nowym sezonem.

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.