Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Krotko i na temat - z ta klasa non stop sa problemy. Co chwile jest nerfiona, a i tak jest OP. Stwarza ona po prostu za duzo problemow w mid i late gamie. Na ten moment jest to zdecydowanie najpopularniejsza klasa na serwerze, jest po prostu broken, ale do rzeczy.

Po pierwsze: bron i dmg. Mp5 na codzie jest chore. Do tego ta klasa ma +5 dmg z tej broni... Nie inwestujac w wytrzymalosc dostajesz 25+ dmg w cialo! Niewiele wiecej bijesz z m4 na takim pulkowniku, a z m4 nie mozesz sobie biegac i strzelac.

Po drugie: magazynek za fraga. Zadna klasa, nigdy, nie ma prawa miec magazynka za fraga na mp5. To jest chore polaczenie, biegasz sobie z nielimitowanym magazynkiem.

Po trzecie: przezywalnosc. Majac 200+ hp i 1/8 na unik ta klasa to tank, a jest to osiagalne bardzo szybko. Dodajmy do tego wytrzymalosc chociazby z klanu i zabic te klase to cud.

W tej chwili gameplay na serwerze wyglada tak, ze biega sobie kilku Weteranow, nie patrzac na nic, nie zatrzymuja sie i strzelaja non stop bo magazynek im sie nie konczy.

Po co grac np. takim Olafem, Zwinnym Zolnierzem czy nawet Iluzjonista lub Porucznikiem gdy ta klasa jest 10 razy lepsza. Nie wspominajac o darmowych klasach bo one sa calkowicie beznadziejne w porownaniu do Weterana.

Tak, tak Super Premium powinny byc lepsze, ale nie kompletnie popsute.

Jezeli chcemy klase z mp5 w premkach to prosze bardzo, ale dodajmy cos z glowa. Mysliwy zostal usuniety bo mial mp5 i +dmg w niej oraz ciche kroki, a Weteran z unikiem 1/8 i magazynkiem za fraga, ktore sa chore nadal jest na serwerze?

Podsumowujac - ta klasa nie powinna istniec, stwarza zbyt duzo problemow, jest za mocna w porownaniu do innych klas.

Edytowane przez Yep.
  • Lubię to! 4
Opublikowano

skoro tyle się udzielasz i piszesz, to wymyśl klasy na zastępstwo za takiego Weterana, bo za niedługo nie będzie w ogóle wyboru w tych klasach Premium i Superpremium jak tak każda będą usuwać, bo zaraz kolejnemu KAT nie przypasuje pewnie jak się ich naroi 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hahaha usuńcie najlepiej wszytskie i tak moim zdaniem te klasy premium to sa gorsze niz darmowe bo one nic nie maja i nie oplaca sie kupować nie gram i nie gralem weteranem ale zostawcie go w spokoju i ja to bym propoponował poulepszać troche te klasy to napewno bedzie wieksze zainteresowanie do nich wiec sserwer bedzie sie utrzymywał naprzykład do kata dodać eliminator do komandora powiedzmy jakies 1/2 z he ciche kroki itp żeby ta klasa była jak premium i mam propozycje klasy i ja proponuje cos nowego naprzyklad Assasin SP 1/1 z noza malo widoczny na nozu podczas kucania wgl jakies 1/4 z deagla 1/2 z he grawitacja 10 skokow

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
Teraz, LemonHazeAWP napisał(a):

Hahaha usuńcie najlepiej wszytskie i tak moim zdaniem te klasy premium to sa gorsze niz darmowe bo one nic nie maja i nie oplaca sie kupować nie gram i nie gralem weteranem ale zostawcie go w spokoju i ja to bym propoponował poulepszać troche te klasy to napewno bedzie wieksze zainteresowanie do nich wiec sserwer bedzie sie utrzymywał naprzykład do kata dodać eliminator do komandora powiedzmy jakies 1/2 z he ciche kroki itp żeby ta klasa była jak premium i mam propozycje klasy i ja proponuje cos nowego naprzyklad Assasin SP 1/1 z noza malo widoczny na nozu podczas kucania wgl jakies 1/4 z deagla 1/2 z he grawitacja 10 skokow

To Zes teraz POlecial grubo ::) Ja bym assasinowi dal jeszcze niesmiertelnosc  mogla by byc taka klasa ale musiala by miec 5hp

Edytowane przez PunKciK
Opublikowano

Co do tej klasy to nie usuwał bym bo serio nie będzie z czego wybierać Jak dobrze się trafi to się zabije proste Za niedługo będzie pisanie na inne klasy i co też będzie do usunięcia no wtedy cienko to widzę A tak ludzie mają co czytać co klasy mają i z czego wybierać 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, LemonHazeAWP napisał(a):

Następnym razem, odłącz klawiaturę przed pisaniem tego typu treści ;) 

Temat dotyczy weterana, a nie mocy innych klas premium czy też mega premium. Jeżeli coś Ci w nich nie pasuje to załóż oddzielny temat. Wierzę, że sobie z tym poradzisz. 

Co do samego weterana jest dość mocny. Ale nie uważam, że należy go z serwera usuwać. Można coś pokombinować, żeby ta szansa na odnowienie magazynku po fragu nie była 100% tylko gdzieś w granicach 1/4-6. Dodatkowy dmg bym jej zostawił, bo to jednak klasa MP, więc coś w sobie musi mieć. 

Edytowane przez Synexc
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Przecież jak czytam co niektórych to się cieszę że każda ich wypowiedź nie jest wprowadzana na serwer XD 

Z weteranem jest problem od X sezonów, nie jeden dwa czy trzy sezony ale od dawna. Ciągle ta klasa jest modernizowana.

Proponuję dać jej "odpocząć" na sezon. 

Zdanie typu " nie będzie w czym wybierać" noo faktycznie nie ma w czym a usunięcie jednej klasy spowoduje wywrotkę serwera 😂

Chociaż dodanie do kata eliminator rozrzutu też brzmi "sensownie" tak to każdy czeka jak eszkere zdobędzie perk żeby wyjść a tak to każdy wyjdzie od razu jak się pojawi 😂 przemyślcie niektóre rzeczy co piszecie.

Trochę spędziłem czasu na codach i w odróżnieniu od nich serwerek katujemy nadal funkcjonuje a dlaczego? Bo nie wprowadzają klas które NISZCZĄ BALANS.

Musicie zrozumieć,że klasy są testowane godzinami aby nie wyszła popelina ( a i tak czasem coś się popsuje).

Na prawdę weteran był tyle razy omawiany że ciężko znaleźć złoty środek, dużo zależy od "mety" klas podczas danego sezonu.

Skoro weteran miałby odpocząć to nie martwcie się bo będzie za niego klasa. Administracja nie usuwa klas tylko chce wprowadzić 1:1.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Był dłuższy post o weteranie w poprzednim sezonie, były sugestie zmiany broni na tmp lub na galila(ode mnie, jest perk galil weterana więc nawet by pasowało:D) i zrobienie z niego klasy wyłącznie na krótkie dystanse lub uniemożliwienie biegania jak małpa i zabijania połowy drużyny, ale z jakiegoś powodu nadal było majstrowane przy uniku i magazynku co nie przyniosło żadnych efektów

Zmienić mu w końcu tą broń, cofnąć do starego uniku na przyszły sezon i wtedy dyskutować co z nią dalej

• Lubię to! 1
Opublikowano

Weteran silny od wysokiego lv , ale ten level tez trzeba wbić i nie kazdy ma czas go wbijac bo exp nie leci tak szybko. Ja gram weteranem i jakos nie wymiatam zabijaja mnie normalnie. kupcie sobie wterana i nim pograjcie za nim wypisujecie żale na niego. Slysze odpowiedzi na takie cos ze nie kazdy jest fanem wciskania W i strzelania to mnie na smiech bierze . Jezeli nie jestescie fanami to zostawcie go w spokoju i dajcie pograc innym ktorzy lubia wciskac W i strzelac. Mnie irytują też klasy i jakos nie wypisuje milion postow na nie. Kazda klasa ktory ma wysoki lv jest ciezko zabic.

Opublikowano

Dziwi mnie to, że żale wylewają tutaj ludzie którzy nigdy nie grali Weteranem, proponuje kupić i spróbować nią wbić 100 lvl . Grałem cały poprzedni sezon KAT-em i uważam, ze dużo łatwej się nim grało na niskim lvl a co dopiero na wysokim. Od początku  sezonu  grało nią może z 3 osoby, większość wbiła 200 lvl inna i przeniosła sobie lvl na Weterna co w połączeniu, ze na serwerze gra coraz mniej ludzi z wysokimi levelami i jest coraz wiecej botów wydaje się, że ta  klasa jest jakoś super mocna a wcale nie odstaję od innych. Myślę, że zmiana magazynku nawet 1/2 zabiję te klasę, bo po co ktoś miałby kupować klase SP jak darmowy Amadeusz byłby dużo mocniejszy 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Podjęliśmy decyzję w gronie Administracji, że klasa Weteran zostanie wyłączona na nadchodzący sezon, nie oznacza to że zostanie usunięta na zawsze, po prostu w przyszłym sezonie, weteran odpocznie. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.