Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
⚠️ Większość serwerów CS2 już działa, lecz ARENA jest tymczasowo wyłączona - naprawa w toku. ⚠️ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Ostatnio, przeglądając forum natrafiłem na bardzo ciekawy wątek dotyczący wprowadzenia nocnej wersji mapy Mirage w godzinach 21:00-6:00 (Propozycja Opiekuna @ Vio  - serwer Mirage #5).

Przyznam szczerze, że pomysł bardzo mnie zaciekawił.

Rozgrywka na nocnym Mirage mogłaby wprowadzić świeżość oraz zupełnie inny klimat podczas wieczornych i nocnych godzin gry.

Dlaczego to może być dobry pomysł?

+ nowy, bardziej klimatyczny wygląd mapy w godzinach nocnych

+ urozmaicenie standardowej rozgrywki 

+ coś "innego" niż klasyczny Mirage.

Pytanie do Administracji i Graczy

Czy bylibyśmy chętni, aby również na serwerze Mirage #1 wprowadzić taką wersję mapy w godzinach nocnych?

Moim zdaniem to ciekawa opcja, która mogłaby pozytywnie wpłynąć na odbiór serwera i sprawić że wieczorne granie nabrałoby nowego charakteru.

Chętnie poznam Wasze opinie

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

Edytowane przez kadeo
  • Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Nic tylko czekać na wprowadzenie, urozmaici to rozgrywkę. Co prawda dużo osób odbierze to źle z powodu "widoczności" na mapie, ale tym bym się nie przejmował.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
  • Inwestor
Opublikowano

W poście dot Mirage 5 opisałem nieco więcej szczegółów, jak według mnie miało by się to do Miraga 1. Dałoby to bardzo duże urozmaicenie, ale uważam jednak, że najlepszym rozwiązaniem byłoby przeprowadzenie głosowania na koniec rundy dot zmiany, niż jakby zostawiać to na stałe. To jednak mimo wszystko najpopularniejszy i najbardziej aktywny serwer, gdzie gra dużo osób, również spoza forum, więc niewiadomo czy wszystkim będzie to odpowiadać. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Jak najbardziej jestem za, trochę świeżości powieje, ale według mnie dobrze kozonowicz napisał, niestety podczas ery śnieżnej mapy było dużo ludzi, którym przeszkadzał śnieg, również była tam kwestia hitboxów, które blokowały strzały, co prawda na nocnej mapie raczej zmian w hitboxach nie powinno być. Wprowadzenie systemu głosowania powinno zapobiec sporej ilości narzekań ze strony graczy.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3