Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa: Magik (SP)

Statystyki: Jak uważacie

Broń: AUG/SG/Galil

Opis: Ma szansę 1/11 na teleport za plecy wroga, +5 DMG z wybranej broni, 1/3 na uzupełnienie magazynku po zabiciu.

Patrząc na to jakie problemy były z iluzjonistą myślę, że te 1/11 może być na początek ewentualnie potem do nerfa jeśli będzie za bardzo wchodzić, kiedyś grałem na codmodzie gdzie była podobna klasa, miała jeszcze kamuflaż na 4 sekundy 55/255, ale to już przesada.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Klasa wydaje się w porządku, tej niewidki to bym nie dodawał ale resztę myślę że na +.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Klasa wydaje się być jak narazie najlepsza z dotychczasowych propozycji Co do broni to chyba najlepiej by był SG Opis też jest super Więc no Fajnie 

• Lubię to! 1
Opublikowano

A mi się wydaje że bardziej by pasował AUG ponieważ żadna klasa z SP i P nie ma tej broni 

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Również myślałem o Aug'u i to chyba byłby dobry pomysł.

Edytowane przez ramzi_
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Pytanie tylko jak ma wygladac to pojawienie sie za plecami. Bo jesli to jest instant to jest to lepsze niz teleport czy nawet ten op obrot kamery iluzjonisty przed nerfem i mogloby byc za silne.

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

bardzo podobna klase zaproponowałem i zostala odrzucona, takze pozdro. W sumie to taka sama, tylko ze inna bron dalem i bez tego magazynka, jak ta zostanie dodana to chce wiedziec czemu moja została odrzucona 

Edytowane przez kochamcie
kolin  

Opis twojej klasy był w sumie zupełnie inny. Jest jedna wspólna cecha obu (teleport) który ty zaproponowałeś 1/7 a tu kolega 1/11

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

@ kochamcie mowa o tym odwróconym chemiku z 7 lutego? Dziwota że jeszcze nie zamknięty temat XD 

Pozatym to nie jest odpowiedni dział na pytania typu "czemu moja klasa została odrzucona"

Pytanie kiedy zaproponowałes bo jak 3 msc temu to realia były inne kolego 😉

@ Yep.  No a jak inaczej ma się pojawić za plecami? No teleport pewnie coś jak skrytobójca ( popraw jeśli się mylę)

Szansa 1/11 to akurat jest może nawet mniej by było trzeba to sprawdzić.

Odnośnie klasy proponowanej to podtrzymuję swoje zdanie że "nada się"😅

Edytowane przez ramzi_
  • Lubię to! 1
Opublikowano
12 minut temu, ramzi_ napisał(a):

@ kochamcie mowa o tym odwróconym chemiku z 7 lutego? Dziwota że jeszcze nie zamknięty temat XD 

Pozatym to nie jest odpowiedni dział na pytania typu "czemu moja klasa została odrzucona"

Pytanie kiedy zaproponowałes bo jak 3 msc temu to realia były inne kolego 😉

@ Yep.  No a jak inaczej ma się pojawić za plecami? No teleport pewnie coś jak skrytobójca ( popraw jeśli się mylę)

Szansa 1/11 to akurat jest może nawet mniej by było trzeba to sprawdzić.

Odnośnie klasy proponowanej to podtrzymuję swoje zdanie że "nada się"😅

nie o zadnego chemika nie chodzi i to ze temat nie jest zamkniety to tylko pokazuje ze ktos nie dowiózł w prowadzeniu tematów. Dalem propke na nowa klase ktora jest praktycznie taka sama jak tu i zostala odrzucona. Moim zdaniem nie ma to znaczenia czy byla zaproponowana 3 miesiace temu, powinna w takim razie byc wrzucona do puli i tyle xD zaraz skopiuje pomysł jakieś propki ktory byl rzucony 6 miesiecy temu i luj. Troche to uważam ze jest nie fair, bo 3 miesiace temu byla do odrzucenia a teraz ma byc git ? I odrazu zdementuje to, ze jak ktos mi ma zaraz pisac ze mam jakis problem do autora klasy czy cos takiego, to nie mam ;) 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

@ kochamcie     Na tamten czas klasa może nie spełniała wymogów, wrzucając ją do premium czy SP trzeba jednej się pozbyć. Przeanalizuj sobie i wtedy pomyśl czy jest sens ofensywnie rozgrywać te temat.

Powiem tak co nie napiszesz nic nie wskóra, skoro na tamten czas nie była poszukiwana klasa to nic ci nie poradzę.  Obecnie jest ewentualność że można dać trochę świeżości i dodać jakąś klasę czy to płatna czy darmową.

Kończę zbędna dyskusje bo to nie jest odpowiedni dział i tobie też to radzę 😉

Edytowane przez ramzi_
  • Lubię to! 2
Opublikowano

również można dać szanse wprowadzenia 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Klasa powinna pojawić się za Weterana, który zostanie wyłączony na nadchodzący sezon, wstępnie propozycje przyjmuje, a tuż przed ogłoszeniem sezonu zostanie podjęta dokładna decyzja o jego wdrożeniu. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.