Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaproponować dodanie nocnej mapy mirage która panowała by od 21 do 6 nad ranem. Pytając adminów, każdy admin powiedział, że jest to bardzo dobry pomysł, pytałem również na serwerze graczy i gracze również zgodzili się w tej kwesti. W razie czego mogę podesłać sprawdzoną przeze mnie mapę bez bugów typu edge bug, dziury i puste pixele

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Jestem za zwykły mirage jest już trochę nudny a do jakichś świąt daleko, więc takie urozmaicenie rozgrywki było by fajną opcją.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem za może to być fajne urozmaicenie 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

oo tak jestem za. Jedyny minus jakby też to było na losowe moce (mirage) i ktoś by miał mały model postaci, to trudno zauważyć wtedy. Ale jestem za

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Moim zdaniem bardzo ciekawy pomysł, miałem okazję zagrać na takim nocnym Mirage (jeszcze za czasów CS:GO) i robiło to swój klimat, natomiast warto spojrzeć na to z kilku stron i podzielić graczy na różne grupy.

Są gracze, którzy nie mają za bardzo możliwości grać w ciągu dnia i wchodzą dopiero wieczorem, często dopiero około 21-22, bo taka jest propozycja wprowadzenia tej godziny, trudno przewidzieć, jak nocna wersja mapy mogłaby wpłynąć na taki komfort gry min, chodzi mi o kwestie przyzwyczajeń do takiej jasności na domyślnej mapie, barw, kolorów, dużo zależałoby od tego, czy mapa byłaby bardzo ciemna, czy raczej lekko przyciemniona, czy taka w miarę jasna, na pewno byłaby też grupa graczy, która mimo wszystko wolałaby grać na standardowej jaśniejszej wersji mapy, do której już tak naprawdę przywykła (Można to ująć na przykładzie z map w CS 1.6, gdzie mapy ciemne, nawet które były na tyle czytelne to mimo wszystko niezbyt były grywane, bo mogły przeszkadzać zbyt ciemne kolory na niebie i think so). Dlatego na moje lepszym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie nocnej wersji Mirage raczej na serwerach Mirage 2,3,4,5. Mirage 1 jest zwykle pierwszym wyborem dla większości graczy nawet tych którzy nie siedzą na bieżąco na forum i bardziej aktywnym, więc zmiana klimatu mapy mogłaby być tam bardziej odczuwalna. Ewentualnie rozważenie wyboru map na koniec rundy na de_mirage lub de_mirage_night, nwm czy to jest taka mapa, żeby można było sobie wybrać, a 2,3,4,5 zostawić tak na stałe.

@ massked--  dodał też bardzo ważną rzecz, jeśli chodzi o te modele postaci, więc warto by było też wziąć to pod uwagę.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.