Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie przedstawię błędy, które muszą zostać wyeliminowane oraz dodatki, które muszą zostać dodane. 

BŁĘDY :

# VIP / SVIP - Dostają Deagla z pełnym magazynkiem.

# Ganiany - Strażnik po zakończeniu zabawy nie może podnieść broni.

# Dodatkowe HP VIP / SVIP - Nie otrzymują dodatkowego HP za zabicie.

# Szlugi - Cały czasz znikają szlugi. Np. Adidasek ( Admin ) Stracił 3k szlug.

# Śmiertelny Smoke - Raz działa raz nie. Zabija CT na zabawach jak są nieśmiertelni - Poprawić.

Poprawić zabawę ,,Kaczki,, - Jest błąd czasu, zabawa zakończa się czasami przed końcem czasu. Tutaj też        proponuję dać czas zabawy : 8:00 minut i po tym czasie jeżeli nie zostanie jedna kaczka CT ginie.

# Broń - Więzień nie może zabrać strażnikowi broni krótkiej ( fivesewen - czy jakoś tak )

# Usunąć z ruletki VIP / SVIP możliwość wylosowania 100 pancerza.

DODATKI :

# Czas gry ( /czasgry ) - Usunąć.

# UB na CT - Dodać do komendy admina ( /a ) opcję odbanuj na CT.

# Komenda ( /informacje ) - Pokazuje najważniejsze informacje. ( np. cele, szlugi, sklep itd. )

# Gangi -  Dodać gangi.

# Sklep Szlugi / Dolary - Dodać nowe rzeczy do sklepu za szlugi. Usunąć sklep za dolary i dodać możliwość wyboru broni na początku.

# Mapy - Dodać nowe mapy na serwer

# Zabawa "Zbijak" - Dodać zasady przy rozpoczęciu zabawy.

# Muzyka - Dodać muzykę do zabaw.

Temat będzie aktualizowany na bieżąco. 

Jeżeli Dodatek / Błąd zostanie poprawiony przyjmie on kolor zielony.

Jeżeli ktoś zauważył inne bugi proszę pisać. Jeżeli ktoś nie zauważył innych błędów proszę aby nie wypowiadał się w temacie.

Opublikowano

Usunac z ruletki vipa/svipa 100 pancerza trzeba - nie wiem czy juz usunieto czy nie.

Mialy byc wgrane ulepszenia gangow jak tam daleko z tym ?

Dlaczego usuwamy sklep za dolary ? Jak dla mnie powinien on byc ulatwia gre a szlugi sie szybko sie koncza.

Opublikowano

Usunac z ruletki vipa/svipa 100 pancerza trzeba - nie wiem czy juz usunieto czy nie.

Mialy byc wgrane ulepszenia gangow jak tam daleko z tym ?

Dlaczego usuwamy sklep za dolary ? Jak dla mnie powinien on byc ulatwia gre a szlugi sie szybko sie koncza.

# Gangi 

Gangi będą dodane, ale zajmie to trochę czasu ponieważ nie mamy obecne Developera. Nie będzie go przez ok. 1 miesiąc.

# Sklep za Dolary

Nad tym się jeszcze zastanawiamy ale jeżeli będzie taka potrzeba zostawimy sklep tak jak jest + jakieś zmiany. Obecnie chcemy usunąć sklep za dolary i dodać możliwość wyboru broni za dolary. 

# Szlugi

Zdaje sobie sprawę, że szlugi szybko się kończą ale cóż, serwer jest zrobiony pod szlugi więc dolary troszeczkę tutaj nie pasują. Chodzi mi o to, że jest za dużo tego wszystkiego. Jeżeli komuś brakuje szlug jest opcja zakupienia szlug w naszym sklepiku poprzez kontakt z Dudnesem. 

Opublikowano

Wywalić sklep za $ only szlugi. Na gangi czekamy a czekamy :D I żadnej możliwości kupna broni, w sensie VIP za 16k$ może to AK a zwykli deagle za 11k$ i jest ok! Tu trzeba wykazać się umiejętnościami, żeby ukraść broń bądź uciec do GR! :)

Opublikowano

Przy zabawie zbijak nie wyswietlaja sie zasady jak przy innych zabawach. Trzeba to naprawic.

Zasady wyswietlaja sie w lewym gornym rogu ekranu i nic z nich nie wiadomo

Opublikowano

Wywalić sklep za $ only szlugi. Na gangi czekamy a czekamy :D I żadnej możliwości kupna broni, w sensie VIP za 16k$ może to AK a zwykli deagle za 11k$ i jest ok! Tu trzeba wykazać się umiejętnościami, żeby ukraść broń bądź uciec do GR! :)

Zastanawiam się między tym aby zrobić menu wyboru broni z większymi Obrażeniami czy po prostu jeżeli będzie 16 K $ zamienia się to na 25 szlug. 

Co do broni nie ma takiej opcji. Jedynie co może zostać dodane to to, że w sklepie dla VIP'a można kupić sobie np. AK 47 ( 1 ammo ), Scout ( 2 ammo ).

Opublikowano

Widziałem ze tego tutaj nie ma. Wiec może "magiczny marker"? Polega ze CT może wydzielać linie gdzie mają stanąć, gdzie i jak. Również może rysować ścieżkę po której TT ma podążać. Wiele pomysłów jest z nim. Znajduje się on pod bindem oczywiście. Klikasz i malujesz :)

Opublikowano

# VIP / SVIP - Dostają Deagla z pełnym magazynkiem. ~ Naprawione (Proszę o sprawdzenie)

# Dodatkowe HP VIP / SVIP - Nie otrzymują dodatkowego HP za zabicie. ~ Proszę o dokładne sprawdzenie, na botach.działa prawidłowo

# Zabawa "Zbijak" - Dodać zasady przy rozpoczęciu zabawy. ~ Naprawione (Proszę o sprawdzenie)

Dodana nowa zabawa lany poniedziałek, także proszę o sprawdzenie!

# Szlugi - Cały czasz znikają szlugi. Np. Adidasek ( Admin ) Stracił 3k szlug.

Zostało, naprawione nie będzie więcej takich problemów!

Dlaczego kasowały się szlugi ?

Szlugi.kasowały.się.ponieważ.cały.system.Szlug.opiera.się.na.dwóch.zapisach
1.Zapis to nVault jest to standardowy zapis w pliku data>vault.
2.zapis to SQL jest to zapis danych w bazie danych na stronie tak jak stoi obecne forum

resetowały się szlugi bo przez cały czas myślałem że cały zapis był na SQL i myślałem że to wam się coś pierdzieli z resetowaniem tych szlug właśnie do tego momentu
gdzie zrobiłem dodatkową komende /zapis - po wpisaniu w say teraz pokaże z jakiego zapisu szlugi korzystają no i okazało się że 
korzystaliśmy z zapisu nVault a to jest słaby zapis i nie polecany na takie przechowywanie danych.

I od dzisiaj nie będzie problemów typu "znikły mi szlugi".

Tylko reset musiał się odbyć :(

PS.biorę.się.za.naprawę.reszty.bugów....Tomek.zgłoś.się.do.mnie.na.Steam.musimy.przetestować.gangi

# Czas gry ( /czasgry ) - Usunąć.

Z jakiego powodu mam to skasować ?

# Komenda ( /informacje ) - Pokazuje najważniejsze informacje. ( np. cele, szlugi, sklep itd. )

Po co to skoro jest /menu automatyczne bindowane pod klawiszem "V" ?

Nie rozumiem wcale tej modyfikacji

# Sklep Szlugi / Dolary - Dodać nowe rzeczy do sklepu za szlugi. Usunąć sklep za dolary i dodać możliwość wyboru broni na początku.

Sklep za dolary został skasowany, został urozmaicony, ulepszony sklep za szlugi.

# Mapy - Dodać nowe mapy na serwer

Proszę zrobić listę map jakie wgrać.

# Muzyka - Dodać muzykę do zabaw.

Proszę o podesłanie gotowej "muzyki", na pw.

nazwa_zabawy.mp3   - jeżeli się nie zastosujesz do tego wzoru muzyka nie zostanie wgrana!

Dlaczego mam skasować ten bonus ? Wytłumacz, czy on buguje czy jak.

Poprawić zabawę ,,Kaczki,, - Jest błąd czasu, zabawa zakończa się czasami przed końcem czasu. Tutaj też        proponuję dać czas zabawy : 8:00 minut i po tym czasie jeżeli nie zostanie jedna kaczka CT ginie.

To jaki jest obecny czas zabawy ? bo nie rozumiem za bardzo.
Opublikowano

Czas gry usuń z takiego powodu, że czasami jest osoba ogarniająca CT i nie moż pójść do CT bo za krótko jest na serwerze.

Komenda informacje to coś takiego, że po wpisaniu tego pokazuje się komenda i tłumaczenie.

Usuń pancerz ponieważ VIP i SVIP dostają go na starcie.

Nie ma czasu tej zabawy. Zabawa Kaczki może trważ nieskończoność.

Opublikowano

Kochany Playu. Juz odpowiadam na twoje pytanie o pancerz w ruletce. Vip posiada 80 pancerza na start. Svip posiada 100. Wiec po co im pusta ruletka ? Vip dostaje te 20 ale to jest nic praktycznie a svip traci tylko ruletke. Dlatego usunac ;-)

A kaczki trwaja do czasu az jeden wiezen/kaczka przezyje. Czasem to sie dluzy

Opublikowano

Do tego przecież jest komenda /guns
Opublikowano

W czwartek pisze:
Dzień Czwarteks

Prowadzący:XXX

Literówka się wkradła.

Gdy masz 9k a chcesz kupić szlugi za 8k wyskakuje błąd, że masz mało hajsu.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Skasowane!

Zmienione można wejść przez /a lub komenda /banct wystarczy wybrać gracza i automatycznie go zabije i przeniesie do drużyny TT.

Opublikowano

Zmienione można wejść przez /a lub komenda /banct wystarczy wybrać gracza i automatycznie go zabije i przeniesie do drużyny TT.

Chodzilo o ODBANOWANIE zbanowac sie dalo juz wczesniej ;-)
Opublikowano

Play plugin boski, jeszcze ub dodaj.

Plugin.ub.jest.tylko.trzeba.wpisac./banct.i.będzie.pisało.za.nickiem.gracza.na.czerwono.[zbanowany].

po.wpisaniu.komendy./banct.pokazuje.zbanowane.osoby.i.osoby.ktore.sa.w.ct.wystarczy.kliknac.jeszcze.raz.na.osobe.ktora.ma.przedroste.[zbanowany].i.zostanie.jej.zdjęty.ban.

Opublikowano

Plugin.ub.jest.tylko.trzeba.wpisac./banct.i.będzie.pisało.za.nickiem.gracza.na.czerwono.[zbanowany].

po.wpisaniu.komendy./banct.pokazuje.zbanowane.osoby.i.osoby.ktore.sa.w.ct.wystarczy.kliknac.jeszcze.raz.na.osobe.ktora.ma.przedroste.[zbanowany].i.zostanie.jej.zdjęty.ban.

super Playuś dobra robota. Tak trzymaj

I chyba zmniejszyles grawitacje na svipie co ? Tak mi sie wydawalo ze sie wyzej leci.

Opublikowano

Sklepu za $ już nie ma, a na czacie jest INFO o sklepie za dolary, do usunięcia:)

I w menu nadal jest sklep. Tez do poprawy
Opublikowano

Może dodać w sklepie ammo do broni? Jak ktoś w CT ma VIP'a to dgl czy M4 jest zbędne. Nie padnie na strzał. Magazynek kosztowałby 5-7k$?

Opublikowano

Sklepu za hajsy nie ma. Ale ammo by sie przydalo

Play dodaj do sklepu za szlugi za 15-20 szlug ammo

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dodać / Naprawić

Ammo do broni - 150 szlug

Grę do szlug - 2042 czy jakoś tak - Osoba, która uzyska taki wynik dostanie 500 szlug.

NAPRAWIĆ - BAN na grę w CT. - Zbanowałem już 3 osoby z powodem - Zakaz na grę w CT | Problemy Techniczne. 

Nie da się ukraść broni CT - FiveSeven ( jakoś tak ) 

Ściszyć muzykę przy zabawach o 50%.

Opublikowano

Błędów jest w ch.. i trzeba zacząć je poprawiać. 

Tu poniżej macie kilka moich propozycji co do serwera i proszę H@ o dodanie większości moich propozycji bo też miałem kiedyś dobrego jb i dobrze był rozwinięty więc moje doświadczenie może wam nieco pomóc w poprawie opinii ponieważ mam duże doświadczenie w prowadzeniu serwera i wiem że ludzie na jb wbijają dla zabicia czasu lub dla rozrywki i nie przejmują się różnymi rzeczami które im się nie przydają a chcą się cieszyć grą więc serwer na pierwszy rzut oka musi być ogarnięty. :)

http://katujemy.eu/index.php?/topic/9261-rzut-okiem-na-jb/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.