Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hejka. 
Wszedłem na serwer i był de_eldorado > wpisalem /freelvl na jednej klasie i kliknałem "1" i mowie o 1/2 spoko, zmienila sie mapa wybralem sobie inna klase i pogralem pare rund i co no wpisalem /freelvl i z automatu dalem "1" 
Przyszła nastepna mapa i wybrałem sobie Al-Kaida na 1lvl i mowie zagram i od razu zginalem XD ale mowie fajny wybuch  i tak chwile wczsniej cos tam zagadalem się z @ Kozonowicz :)  i wpisalem /freelvl i z automatu "1" zapomnialem w głowie ze przeciez mam 2 takie klasy > zrespiłem się i patrze a tu dało 50lvl na Al-Kaide. XD  czyli zadziałało 3ci raz.

Zgłaszam błąd.  [ Wejście na serwer > 1 runda > wybranie klasy > zginiecie > /freelvl (zadzialalo) > dalo lvl  < w skrócie> ]

Pułkownika 53lvl (którym zagralem na poczatku i no dobra klasa na rozruszanie rąk, ammo za kill oddaje) oraz Cichego Zabójce klasa docelowa, która chce grać proszę nie ruszać.

*w celu uczciwości proszę ; Usuńcie mi 50lvl z Al-Kaida  (nick ten sam co na forum)  Napisałem do @  cerdo paro siempre  aby zgłosił to admina, ale poszedł spać. 

image.thumb.png.e84c2ab191954a76be0a936ac39836d3.png

Pozdrawiam.

Edytowane przez doz.
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

W ramach zgłoszonego błędu nie usuniemy Ci nic, także spokojnie. Wracając do samego freelvl, problem raczej rozwiązałem i nie powinno być już takiej sytuacji. 

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Właściciel
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.