Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od jakiegoś czasu nie działa muzyka po zakończeniu rundy nie wiem czy sam tak mam czy ktoś jeszcze tak ma ale raczej to drugie

• Admin ONLY DD2
Opublikowano (edytowane)

Nieee, nie mi też nie odpala jakoś na DD2. Swoją drogą mogliście też wrzucić jakieś klasyki ode mnie na serwa... 

ze 4 do pełnej listy

Edytowane przez Karabinier
Opublikowano
8 godzin temu, orenrenips napisał(a):

od jakiegoś czasu nie działa muzyka po zakończeniu rundy nie wiem czy sam tak mam czy ktoś jeszcze tak ma ale raczej to drugie

@ orenrenips

Często mi sie też zdarza sytuacja ale wina jest po stronie CS wystarczy "przynajmniej u mnie" zrobic reset gry i wszystko wraca do normy 

• Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Problem znany od dłuższego czasu, natomiast ciężko znaleźć skuteczne rozwiązanie bo wina leży po stronie klienta i jego pamięci podręcznej. Tak jak napisał @  Zaba1012  - na ten moment reset gry wystarczały by RSy działały poprawnie. Jeśli uda się znaleźć sposób na ten błąd zostaniecie poinformowani o tym w changelogu.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

@ orenrenips wrzuciłem jedną poprawkę, daj znać czy jest lepiej. 

• Właściciel
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.