Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wychodzę z propozycją o lekkie zwiększenie możliwości obstawiania coinflipa np do 25k-50k, ponieważ niektórzych graczy posiadających ponad 100k monet(w tym ja) myślę że irytuje stawianie coinflipa tylko po 5k. Myślę że ta zmiana mogłaby zostać rozpatrzona pomyślnie. Twierdzę iż lekka zmiana nie zrobi aż takiej różnicy na ekonomii monet na serwerze

Dziękuję za uwagę i poświęcony czas i mam nadzieje na pozytywną odpowiedź wobec tego tematu <3 

• Lubię to! 1
  • KAT 1
Opublikowano (edytowane)

Zacznijmy ile jest osob, ktore maja powyzej 100k i ile osob rzeczywiscie gra. Patrzac to gramy tylko my, gdzie tylko ty obstawiasz 5k.

Ale i tak jestem za.

Edytowane przez Turajek
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Tak zdaję sobie sprawę z tego że nie jest tych osób u nas za dużo , lecz myśląc o zmianie tych stawek miałem w głowie też pozostale serwery 5v5. A jak dobrze wiemy trochę graczy tam jednak gra , lecz wydaje mi się że jeżeli by chcieli to sami by to zaproponowali, dlatego też wychodzę z propozycją na serwerze 5v5#1 , chociaż jeżeli by się dało to wydaje mi się że byłoby świetnie dostosować do tego również inne serwery 5v5 ale to już pozostawiam społeczności tamtych serwerów <333

• Opiekun CS 2
Opublikowano

5k to i tak dość spora kwota a nowym graczom będzie ciężej obstawiać. Poza tym nie ma jakiejś super aktywności w tej propozycji także na ten moment propozycja odrzucona.

• Dzięki 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.