Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć załoga

chciałbym zgłosić problem, który od dziś (w moim przypadku) występuje serwerze CS2. Losowce Moce.

Zdarza się sytuacja, w której po wejściu na serwer liczba graczy wynosi np. 13/15, a mimo to nie ma możliwości dołączenia ani do drużyny CT, ani TT. Gra trwa, sloty teoretycznie są wolne(21), ale gracz zostaje zablokowany w trybie obserwatora.

Jest to duży problem, ponieważ uniemożliwia normalną grę i skutecznie zniechęca do pozostawania na serwerze. Czekanie kilka lub kilkanaście minut bez możliwości dołączenia do drużyny sprawia, że wielu graczy po prostu wychodzi. I szczerze, Trochę zniechęca to mnie, Jak i pewnie innych graczy, Którzy w wolnej chwili chcą zagrać, To muszą czekać, aż ktoś wyjdzie, Albo nie wiem co wydarzy się, Żeby dołączyć do gry. Macie może duży problem, ze slotami nie wiem. Naprawcie to, Bo naprawdę zniechęca. Dodam, że przed wczoraj i wczoraj, Grałem normalnie, I nagle wywala z gry (jakby padł serwer,połącznie) Dodam, że neta mam mocnego, i nie mam problemów z siecią. Jako nowy gracz, To mega słabo. Radzę poprawić jakość serwerów.

Pozdro :)

Edytowane przez massked--
dopiska
  • Właściciel
Opublikowano

Pamiętasz na jakiej mapie problem występuje? prawdopodobnie to wina zbyt małej ilości spawn

Opublikowano
18 godzin temu, Dudnes napisał(a):

Pamiętasz na jakiej mapie problem występuje? prawdopodobnie to wina zbyt małej ilości spawn

Losowe moce 2 sorrki :)

Mirage

S0u  

Masz podać konkretną mapę na której problem występuje a nie serwer bo losowe moce 2 to serwer a nie mapa. Edytuj swoją wiadomość i napisz na jakiej mapie ten problem występuje 

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj zobaczyłem też jednorazowo, że jak jest np 9 TT i 11 CT to nie mogłem dołączyć do drużyny gdzie jest mniej osób, lecz do tej gdzie jest więcej, po zakończeniu rundy nastąpił auto-balans, wiec może to kwestia auto-balansu, a jeżeli wyrzuca tylko ciebie to raczej nie jest problem z serwerem, zalecam mimo wszystko zresetować router, bo przez pewien czas miałem tak samo jak ty. Również pozdrawiam :)

Edytowane przez S!alker
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak zainteresowania ze strony autora postu, na chwile obecna zamykam.

Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.