Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry wieczór przychodzę z propozycją znerfienia klasy iluzjonista gram sobie od resetu i jak widziałem na czacie trochę popisałem z graczami o tej klasie i zdecydowałem napisać propozycję o znerfieniu tej klasy ponieważ klasa ma niby 1/6 lub tam ileś szans na przekręcenie ekranu ale moim zdaniem ta klasa jest zbyt przesadzona gra nią sporo ludzi na serwerze  i zamiast 1/6 to non stop siada innym 1/1 i nie da się grać.

gracz który posiada spore umiejętności i gra tą klasą robi połowę serwera i gracze w godzinach wieczornych wychodzą wiadomo klasa jest mega op i gracze ją kupują ale nie jedną klasą graczy się zatrzyma inne klasy są pomijane bo iluzjonista jest lepsza niż reszta klas i wszyscy kupują ją 

moim zdaniem nie żeby klasa została usunięta ale dałbym jej 1/12 lub 40-35 % szans na przekręcenie ekranu  bo mega bardzo siada zamiast 1/6 to 1/1 

proszę o wypowiedź graczy z serwera co o tym myślą. moim zdaniem mam rację z tym 1/1 że siada mu zbyt bardzo :)  Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę :) 

• Lubię to! 4
Opublikowano (edytowane)

Tylko ze ta klasa ma 1/11 na obrócenie kamery (czyli około 9%) a Ty chcesz dać 40-35% ?🤔

A co do klasy no to dla mnie jest zbyt op ten obrót. (drugi aistrike w klasie major przeszkadzał podobno bardziej niz to xD)

Edytowane przez Eszkere :P
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Im większa cyfra 1/X tym mniej % na Y umiejętność.

1/11 ma dużo mniej % jak 1/6.

Fakt faktem jest to mocna klasa ale jak sytuacja pokazała z zwinnym sezon( bądź dwa) temu że iluzjonista się znudzi. Co nie zmienia faktu że jest mocna i jak był  płacz o zamianę na nóż przy zwinnym ( wystarczy q i mamy broń) tak przy iluzjoniście nie da rady zrobić nic chyba że oponent przestanie w nas strzelać XD 

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

+1 albo zmniejszyć jeszcze bardziej i uwalić zaburzenie recoila lub zmniejszyć i zrobić tak by po wykręceniu nas o 180• automatycznie wracało w miejsce początkowe 

• Właściciel
Opublikowano

Wydaje mi się, że nerfienie obrotu kamery powoli mija się z celem i lepszym rozwiązaniem będzie dodanie innej umiejętności bądź totalnie przebudowanie jej niż zmniejszanie do wartości poniżej 10% szansy na funkcję. Czekam na propozycje jaki skill ewentualnie widzielibyście w klasie? 

Opublikowano

Może jakaś umiejętność ze stawianiem klona? Klon mógłby np. blokować obrażenia w wysokości hp gracza podczas stawiania lub stać przez x sekund i nakładać randomowy efekt(naćpanie, obrót, trzęsienie celownika, oślepienie, teleport w przypadkowe miejsce na mapie) na gracza który w niego strzeli. Inna opcja to umiejętność klasy, która daje randomowy perk lub skill innych klas i trwa tylko 1 rundę.

Opublikowano

Może 1/3 (lub inna wartość) na unik strzału w głowę?

Opublikowano
10 godzin temu, Dudnes napisał(a):

Wydaje mi się, że nerfienie obrotu kamery powoli mija się z celem i lepszym rozwiązaniem będzie dodanie innej umiejętności bądź totalnie przebudowanie jej niż zmniejszanie do wartości poniżej 10% szansy na funkcję. Czekam na propozycje jaki skill ewentualnie widzielibyście w klasie? 

ten obrót kamery to tak jakbyś tam wrzucił istant szansę na zdobycie killa, przecież to jest niepoważne jak ta klasa działa 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Zmieniłem obrót ze 180 na 90 stopni, dajcie feedback czy jest lepiej. 

Opublikowano
W dniu 21.01.2026 o 06:37, Dudnes napisał(a):

Po zabojstwie zyskuje zmniejszona widocznosc do 30/255 na 0,5/1sekunde.

Opublikowano (edytowane)

Noo way żadna widoczność i to 30/255 to jest praktycznie zero widoczności dodaj do tego kondycję i na małej mapie nawet go widać nie będzie. Wymyśl coś realnego a najlepiej kasacja klasy bo już wkurza ludzi bardziej jak weteran widzę 🤣

1/x szansa na zahipnotyzowanie przeciwnika. Przeciwnik ma rozmazany ekran, nie może się ruszyć ( bądź klawisze zamieniają się funkcja, lewo to prawo, prawo to lewo) oraz oddaje 5 strzałów bez kontroli.

Edytowane przez ramzi_
  • Donator
Opublikowano
16 godzin temu, Dudnes napisał(a):

Gra się o wiele  przyjemniej aktualnie gdy obrót jest 90 stopni, większa szansa na "uratowanie" siebie 

• Dzięki 1
Opublikowano
16 godzin temu, Dudnes napisał(a):

dalej przekręca w tył  i póki się obróci ktoś to już gracz z wyższym poziomem zabije go 

moim zdaniem usunął bym te obroty i dodałbym mu tak jak @  ramzi_  wspomniał    1/x dać mu na zahipnotyzowanie  i przeciwnik ma rozmazany ekran  i dodałbym do tego mu 1/4 na zamrożenie go do 2 sekund i nie może strzelać ani nic  moim zdaniem spoko opcją by to było niż te przekręcanie ekranu :) 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano
57 minut temu, FinthinG napisał(a):

dalej przekręca w tył 

Fizycznie jest to niemożliwe, jeżeli patrzysz w kierunku enemy 90 stopni obróci cie w bok, nie do tyłu. 

Możemy pokombinować z jakimś efektem ale twierdzicie że 90 stopni obrotu czyli dosłownie patrzenie w lewo lub prawo jest gorsze niż nałożenie efektu bezruchu + rozmazany ekran i 5 losowych strzałów to ja nie wiem XD 

Obrót 90 stopni nie jest mocno odczuwalny, w ułamku sekundy wrócisz z celownikiem na target natomiast efekt który proponujecie sparaliżuje nas na conajmniej kilka sekund więc jeżeli mamy iść w coś innego no to z umiarem, bo zabrać jedno a zrobić drugie jeszcze gorsze mija się z celem. 

• Donator
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Dudnes napisał(a):

Fizycznie jest to niemożliwe, jeżeli patrzysz w kierunku enemy 90 stopni obróci cie w bok, nie do tyłu. 

Oczywiście, że tak, obraca tylko o 90 stopni nie o 180, i gra się o wiele lepiej i łatwiej.  Zmiana na efekt bezruchu + rozmazany ekran byłoby gorszą opcją do wyboru.

Edytowane przez Kramper
Opublikowano
W dniu 22.01.2026 o 16:01, Dudnes napisał(a):

Możemy pokombinować z jakimś efektem ale twierdzicie że 90 stopni obrotu czyli dosłownie patrzenie w lewo lub prawo jest gorsze niż nałożenie efektu bezruchu + rozmazany ekran i 5 losowych strzałów to ja nie wiem XD 

Obrót 90 stopni nie jest mocno odczuwalny, w ułamku sekundy wrócisz z celownikiem na target natomiast efekt który proponujecie sparaliżuje nas na conajmniej kilka sekund więc jeżeli mamy iść w coś innego no to z umiarem, bo zabrać jedno a zrobić drugie jeszcze gorsze mija się z celem. 

nie no osobiscie sie nie zgadzam ze 90 stopni jest gorsze niz 2 sekundy bezruchu szczególnie ze postac nie mogła by strzelac to jest pewny kill ten efekt rozmazanego ekranu moze byc spoko ale zeby to tez tak dlugo nie trwało jak na jokerze 1/4 na zamrożenie to kompletnie za duzo przy tak dużej ilosci strzalów to bedzie wchodzic jak 1/2 

osobiście proponuje jeśli musimy zostac przy 2 dodatkach do klasy to zmiana recoila i rozmazany ekran 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Aktualnie pozostajemy przy zmianie 90 stopni dla iluzjonisty.

• Wrr 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.